Ελλάδα

Το ΣΔΟΕ παραμονή Χριστουγέννων “σάρωσε” τους εμπορικούς δρόμους

Φόρεσαν τα κίτρινα φωσφορούχα γιλέκα και πήραν τους δρόμους παραμονή Χριστουγέννων για να κάνουν ελέγχους για αποδείξεις.

Φρόντισαν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους οι άντρες του ΣΔΟΕ και φορώντας έντονα κίτρινα γιλέκα με τα χαρακτηριστικά του ΣΔΟΕ βγήκαν για ελέγχους… στέλνοντας το μήνυμα σε όσους καταστηματάρχες σκέφτονταν να μην καταγράψουν ορισμένες από τις πωλήσεις τους στην ταμειακή μηχανή.

Στελέχη του ΣΔΟΕ πραγματοποιούν ελέγχους σε όλη τη χώρα, όλο το 24ωρο, ενώ έχουν συγκροτηθεί για αυτό το λόγο 50 ειδικά συνεργεία. Οι έλεγχοι θα συνεχιστούν και απόψε σε εστιατόρια και ταβέρνες, ενώ θα συνεχιστούν έως και τις 10 Ιανουαρίου σε εμπορικά καταστήματα και δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το ΣΔΟΕ “παίρνει τους δρόμους” για αυστηρούς ελέγχους

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μητέρα Κλαούντιας – θύματος στα Τέμπη για Καρυστιανού: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα