Πολιτική

Η δημοσκόπηση της Alco και του Newsit σε Reuters & Bloomberg

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η δημοσκόπηση της Alco και του Newsit  για τη νέα κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου.

Σε εκτενείς ανταποκρίσεις από την Αθήνα οι δημοσιογράφοι των δυο ειδησεογραφικών κολοσσών αναφέρονται στα στοιχεία της δημοσκόπησης η οποία ήταν η πρώτη που έγινε μετά τον σχηματισμό της κυβέρνησης Παπαδήμου.

Κοινό σημείο αναφοράς και στα δυο πρακτορεία είναι ότι ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος τυχγάνει ευρύτατης αποδοχής από τους πολίτες, όμως τονίζεται επίσης και άλλο ένα συμπέρασμα της δημοσκόπησης που είναι η μείωση της δύναμης των δυο μεγάλων κομμάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ALCO για το NEWSIT: Οι πολίτες λένε ναι στον Παπαδήμο (68%) αλλά διχάζονται για την κυβέρνηση (43% θετικά)

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Μέσα στη Σύνοδο Κορυφής: «Όχι business as usual με τρίτες χώρες στην άμυνα», είπε ο Μητσοτάκης – Η προειδοποίηση Ζελένσκι και ο ανυποχώρητος Όρμπαν
Στη συζήτηση για την ευρωπαϊκή ασφάλεια και άμυνα και συγκεκριμένα σχετικά με τη συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες, ο πρωθυπουργός...
Σύνοδος Κορυφής 2
Μήνυμα στη Λιβύη από Βρυξέλλες: Άκυρο το τουρκολιβυκό μνημόνιο – Δεν μπορεί να εχει νομικές συνέπειες για τρίτα κράτη
«Η επανάληψη αυτού του μηνύματος είναι απαραίτητη για να καταστήσει σαφές σε Τουρκία και Λιβύη ότι αυτό το μνημόνιο δεν έχει καμία πρακτική αξία»
Χάρτης 12
Βορίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Από χθες που είδα την δικογραφία είμαι πιο ανακουφισμένος – Δεν διαπραγματεύομαι με κανέναν
«Δεν υπάρχει καμία επισύνδεση καμία ομιλία καμία εντολή καμία επικοινωνία με την διοίκηση να δοθούν λεφτά ούτε και συνομιλία μου με κτηνοτρόφο και αγρότη να δοθούν λεφτά»
Ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Μάκης Βορίδης 22