Οικονομία

Σε προ ευρώ εποχή εκτοξεύτηκαν τα Ιταλικά επιτόκια

Στην πρώτη δημοπρασία μακροπρόθεσμων ομολόγων μετά τη Σύνοδο η Ιταλία ''είδε'' να ανεβαίνει σε νέα ρεκόρ το κόστος δανεισμού της.

Στο 6,47% αναρριχήθηκε το επιτόκιο στη σημερινή δημοπρασία 5ετών ιταλικών ομολόγων από 6,29% στην προηγούμενη αντίστοιχη φορά.

Το νούμερο αυτό, το 6,47%, αποτελεί υψηλό ρεκόρ για την Ιταλία από τότε που ”παράτησε” τη λιρέτα και υιοθέτησε το ευρώ.

Διαβάστε επίσης :

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Νίκος Παπαθανάσης: Η επιτυχής εκτέλεση του Αναπτυξιακού Προγράμματος ενισχύει την πορεία της ελληνικής οικονομίας
Απορροφήθηκαν 2,85 δισ. ευρώ στο εθνικό σκέλος, 6,86 δισ. ευρώ στο συγχρηματοδοτούμενο σκέλος και 4,9 δισ. ευρώ μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Ο Νίκος Παπαθανάσης