Ελλάδα

Πήρε χάπια να αυτοκτονήσει – Την έσωσε το τελευταίο τηλεφώνημα

Η 35χρονη είχε μεγάλα οικονομικά και προσωπικά προβλήματα, αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή της. Χθες το βράδυ πήρε ένα κουτί χάπια και πήγε στην παραλία του Φαλήρου.

Ευτυχώς για την ίδια πριν “φύγει” θέλησε να πει “αντίο” σε ένα κοντινό της πρόσωπο. Το τηλεφώνημα αυτό σήμανε συναγερμό.

Οι συγγενείς της γυναίκας ενημέρωσαν αμέσως το τμήμα Παλαιού Φαλήρου και από κει ενημερώθηκε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Οι έμπειροι αξιωματικοί ήξεραν πολύ καλά τι έπρεπε να κάνουν. Ζητήθηκε άμεσα άρση του απορρήτου, εντοπίστηκε το τελευταίο ίχνος του κινητού της. Το τελευταίο τηλεφώνημα ήταν εκείνο που αποδείχθηκε και το σωτήριο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των αστυνομικών.

Ένα περιπολικά άρχισε να χτενίζει την παραλία. Η γυναίκα μερικά λεπτά βρέθηκε.

Είχε προλάβει να πάρει πολλά χάπια και είχε πέσει σε κώμα.

Ευτυχώς λειτούργησαν όλα ρολόι. Η 35χρονη μεταφέρθηκε σε κοντινή κλινική και οι γιατροί κατάφεραν να τη σώσουν. Πλέον η κατάσταση της υγείας της, σωματικά τουλάχιστον, είναι καλή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
37
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1