Συμβαίνει τώρα:
Τροχαίο με δυο τραυματίες στην Εθνική Οδό στο ύψος της Βαρυμπόμπης στο ρεύμα προς Λαμία
Αθλητικά

O Έιντσον στην Μπάρτα και ο Κρίστιτς στην ΤΣΣΚΑ

Δύο από τους φερόμενους μετεγγραφικούς στόχους του μπασκετικού Ολυμπιακού υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια σε Μπαρτσελόνα και ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Τσακ Έιντσον που πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στη Μακάμπι φτάνοντας μέχρι τον τελικό της Ευρωλίγκας υπέγραψε για τα επόμενα δύο χρόνια στην Μπαρτσελόνα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ρόστερ των Καταλανών.

Την κίνηση του καλοκαιριού όμως έκανε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Νέναντ Κρίστιτς που άφησε το Αμεικανικό όνειρο για τα εκατομμύρια ευρώ που έστρωσαν στα πόδια του οι Ρώσοι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα