Ελλάδα

Έσπασε το μπουκάλι και της έκοψε πρόσωπο και λαιμό!

Ο νεαρός σπουδαστής των ΤΕΙ Λαμίας έσπασε το μπουκάλι και έκοψε τη φοιτήτρια στο πρόσωπο και στο λαιμό, μπροστά στα μάτια των άλλων παιδιών.

Σύμφωνα με το Lamiareport το επεισόδιο έγινε χτες το μεσημέρι στο χώρο του ΤΕΙ, χωρίς να είναι γνωστά ακόμη περισσότερα.

Οι δύο τους λογομάχησαν και ο νεαρός, εκείνη τη στιγμή, έσπασε το μπουκάλι που κρατούσε κα της επιτέθηκε. Η κοπέλα μεταφέρθηκε αιμόφυρτη στο νοσοκομείο της Λαμίας. Σύμφωνα με το site δεν θα υποβάλει μήνυση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η γνωριμία με την αρχηγό, η βαλίτσα με τα ναρκωτικά και η παγίδα της αστυνομίας – Όλα όσα είπε ο δεύτερος ρασοφόρος και φίλος του ιερέα youtuber
«Ζητώ συγνώμη για την πράξη μου. Ζητώ μία ευκαιρία. Δεν χρησιμοποιούμε κωδικοποιημένες εκφράσεις στις συνομιλίες μας με την αρχηγό, εκτός από τη λέξη "μακαρόνια"»
Ο ιερέας διατηρεί κανάλι στο YouTube