Ελλάδα

Ανακαλούνται 173 αυτοκίνητα Ford

Πρόκειται για μοντέλα Mondeo/Galaxy/SMAX στα οποία έχει εγκατασταθεί τροποποιημένο λογισμικό της BCMii.

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η Ford Motor Hellas AEBE, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων FORD: Mondeo/Galaxy/SMAX – Μονάδα BCMii με παλαιότερη έκδοση λογισμικού.

Η ανάκληση αφορά 173 οχήματα, παραγωγής από 25-3-2010 έως 27-12-2010, ορισμένα εκ των οποίων ενδέχεται να επηρεάζονται από σφάλματα λογισμικού στην ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου αμαξώματος (BCMii), τα οποία μπορεί να προκαλέσουν διάφορες δυσλειτουργίες στα ηλεκτρικά συστήματα.

Τα οχήματα μπορεί να παρουσιάσουν δυσλειτουργίες που περιλαμβάνουν το μη ηθελημένο αναβόσβησμα των προβολέων ή των φλας ή/και την απενεργοποίηση των προβολέων.

Οι ιδιοκτήτες των ανωτέρω οχημάτων θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της FORD, για να εγκατασταθεί στα επηρεαζόμενα οχήματα το τροποποιημένο λογισμικό της BCMii ή εάν πρόκειται για οχήματα με πετρελαιοκινητήρα 2.0L (DW10C) το τροποποιημένο λογισμικό για την ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου κινητήρα (PCM), χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμμή Εξυπηρέτησης της εταιρείας Ford Motor Hellas AEBE στο τηλέφωνο 801 11 701 601.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Rave πάρτι του δήμου Αθηναίων στα σκαλιά εκκλησίας στο Γαλάτσι με DJ και φωτορυθμικά - Δείτε βίντεο
Σφοδρές αντιδράσεις, καταγγέλλουν πως βεβήλωσαν τον ιερό χώρο - Το street πάρτι διοργανώθηκε από το ΚΕΜ του δήμου Αθηναίων και χρηματοδοτήθηκε από την ΕΕ
Γαλάτσι: Rave πάρτι του δήμου Αθηναίων στα σκαλιά εκκλησίας με DJ και φωτορυθμικά – Δείτε βίντεο
Ανανεώθηκε πριν 9 λεπτά
31
Κηφισιά: Άρπαξαν 180.000 ευρώ από υπάλληλο εταιρείας και το έβαλαν στα πόδια – Έχουν συλληφθεί 19 φορές για ληστεία
Είχαν στήσει καρτέρι στον υπάλληλο για να του κλέψουν τις εισπράξεις της εταιρείας - 7 ημέρες μετά την ληστεία, αγόρασαν πανάκριβα αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο
Κηφισιά: Άρπαξαν 180.000 ευρώ από υπάλληλο εταιρείας και το έβαλαν στα πόδια – Έχουν συλληφθεί 19 φορές για ληστεία
Ανανεώθηκε πριν 25 λεπτά
21
Φοινικούντα: «Πίσω από τη διπλή δολοφονία κρύβονται κι άλλα άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον» λέει η ανιψιά του 68χρονου
Η κ. Αμαλία σημείωσε πως έχει δεχτεί απειλές και αποκάλυψε πως ο ξάδελφός της είχε φροντίσει να πείσει τον θείο τους ότι πίσω από τις απόπειρες δολοφονίας βρισκόταν ο ανήλικος γιος της
O 33χρονος ανιψιός του ιδιοκτήτη κάμπινγκ και ο 32χρονος επιχειρηματίας οδηγούνται στον εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών