Ελλάδα

Πρωτοχρονιά 2016: Μαγική Ακρόπολη “λουσμένη” με πυροτεχνήματα! Εκπληκτικές φωτογραφίες

Η Πρωτοχρονιά του 2016 ήρθε με την Ακρόπολη να γίνεται πολύχρωμη και να προσφέρει ένα μοναδικό θέαμα! Τα πυροτεχνήματα έκαναν τη βραδιά να μοιάζει μαγική για όσους την έζησαν από κοντά!

 Η αλήθεια είναι πως η Ακρόπολη δεν χρειάζεται… κάτι ιδιαίτερο για να σε συνεπάρει με το μεγαλείο της! Ωστόσο, όταν το εκπληκτικό αυτό μνημείο “ντύνεται” με χρώματα, τότε το θέαμα είναι ανεπανάληπτο!

Δείτε τις αεροφωτογραφίες από την στιγμή που τα πυροτεχνήματα σκάνε και κάνουν… τη νύχτα – μέρα!

Φωτό: Eurokinissi

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική