Ελλάδα

Στις 27/12 αποφασίζουν για απεργίες οι φαρμακοποιοί

Λίγες μέρες παράταση πήρε η οριστική απόφαση των φαρμακοποιών για το αν θα αντιδράσουν με απεργία διαρκείας στην απελευθέρωση του επαγγέλματός τους.

Η έκτακτη γενική συνέλευση των φαρμακοποιών της Αθήνας και του Πειραιά, που αντιδρούν στο νομοσχέδιο για το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων, επρόκειτο να γίνει το απόγευμα της Τετάρτης. Λόγω όμως της απεργίας των εργαζομένων στα ΜΜΜ, η συνεδρίαση αναβλήθηκε και μετατέθηκε για τη Δευτέρα, 27 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου της Αθήνας θα προτείνει απεργία διαρκείας.
Παράλληλα οι φαρμακοποιοί θα συζητήσουν τη διακοπή χορήγησης φαρμάκων με πίστωση στους ασφαλισμένους όλων των ταμείων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ σήμερα: Πώς θα κινηθούν Μετρό και λεωφορεία – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα
Στις 09:30 η ώρα η προσυγκέντρωση Ομοσπονδιών και Συνδικάτων - Στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία θα συμμετέχουν εργαζόμενοι στο Δημόσιο, εκπαιδευτικοί, γιατροί και εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία
Πορεία