Ελλάδα

Στο ”Θεό” πέταξαν τα spread των 10ετών ελληνικών ομολόγων – Ξεπέρασαν τις 970 μονάδες βάσης

Σε υψηλό έξι μηνών το spread που στις 15.46 έφτασε στις 971 μονάδες, με τους αναλυτές να το αποδίδουν στους πολύ μικρούς όγκους συναλλαγής.
 

Οι ειδικοί στην ελληνική αγορά ομολόγων εκτιμούν ότι τα επιτόκια δανεισμού θα υποχωρήσουν κάτω από τις 900 μονάδες στις αρχές του επόμενου έτους.
 
Όμως ήδη κατά τις προηγούμενες ημέρες το spread του ελληνικού δεκαετούς διαπραγματεύονταν σε πολύ υψηλά επίπεδα όπως σε αντίστοιχα υψηλά βρίσκονται και για τις υπόλοιπες χώρες της περιφέρειας της Ευρωζώνης την ώρα που οι αποδόσεις των τουρκικών ομολόγων σημείωναν ιστορικό χαμηλό.
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν έχω λόγο να πω ψέματα» λέει ο νεαρός που του έκανε μήνυση – «Ο Γιώργος δεν ήθελε να συνεργαστεί μαζί του» υποστηρίζει συνεργάτης του τραγουδιστή
Συνεργάτης του Γιώργου Μαζωνάκη υποστηρίζει ότι «όλα αυτά που λέει ο τραγουδιστής είναι ψέματα, η συνεργασία ήταν μια χαρά»
τραγουδιστής