Κόσμος

Ένα οπλοστάσιο με περίπου 300 όπλα βρέθηκε σε σπίτι στην Ολλανδία

Βρέθηκαν επίσης μαχαίρια, περίπου 2 κιλά σκληρών ναρκωτικών, αλλά και πλαστά χαρτονομίσματα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένα οπλοστάσιο περίπου 300 όπλων, κυρίως πυροβόλων, κατασχέθηκε χθες σε προάστιο της πόλης Κερκράντε, στη νοτιοανατολική Ολλανδία, ανακοίνωσε σήμερα η ολλανδική αστυνομία.

“Βρήκαμε περίπου 300 όπλα, ένα πραγματικό οπλοστάσιο”, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Τζακ βαν Κλέεφ, εκπρόσωπος Τύπου της ολλανδικής αστυνομίας.

“Υπήρχαν μοντέρνα όπλα όπως μυδραλιοβόλα, ένας εκτοξευτήρας ρουκετών, αυτόματα όπλα, αλλά και πιο παλιά, όπως πιστόλια των αρχών του 20ου αιώνα. Ήταν όλα λειτουργικά”, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος.

Συνελήφθησαν ένας Ολλανδός 39 ετών, η σύζυγός του 38 ετών και η κόρη τους 14 ετών, που ζούσαν στο σπίτι όπου ανακαλύφθηκαν τα όπλα. Η κόρη αφέθηκε ελεύθερη ήδη από χθες.

Οι γονείς της εμφανίστηκαν σήμερα ενώπιον δικαστή και αναμένεται να παραμείνουν υπό κράτηση “τουλάχιστον για 10 ημέρες”, επεσήμανε ο βαν Κλέεφ.

Η αστυνομία δήλωσε ότι προς το παρόν αγνοεί την προέλευση των κατασχεθέντων όπλων, αλλά και το λόγο ύπαρξης τους στο σπίτι.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
NYT: Το Ιράν έχει αποκαταστήσει 30 από τις 33 πυραυλικές του εγκαταστάσεις κατά μήκος  των Στενών του Ορμούζ
Η Τεχεράνη έχει καταφέρει να επανακτήσει πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος των πυραυλικών της εγκαταστάσεων, όπως επίσης στους εκτοξευτές και τις υπόγειες υποδομές της.
Πύραυλος
Νέο ξέσπασμα Τραμπ εναντίον δημοσιογράφου που τον «πίεσε» για το κόστος της αίθουσας εκδηλώσεων του Λευκό Οίκο – «Είσαι χαζός άνθρωπος»
Η τελευταία εκτίμηση για το κόστος κάνει λόγο για περίπου 400 εκατομμύρια δολάρια, ποσό διπλάσιο από αυτό που είχε αρχικά ανακοινωθεί στα 200 εκατομμύρια δολάρια
τραμπ
Νέο σχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ εναντίον των δημοσιογράφων: Τους αναγκάζει να αποκαλύψουν τις πηγές τους
«Οποιοσδήποτε μάρτυρας, είτε είναι ρεπόρτερ είναι όχι, που έχει στην κατοχή του πληροφορίες για τους εγκληματίες δεν θα πρέπει να εκπλαγεί αν λάβει κλήτευση σχετικά με παράνομη διαρροή διαβαθμισμένου υλικού», είπε ο υπηρεσιακός υπουργός Δικαιοσύνης των HΠΑ, Τοντ Μπλαντς
Τοντ Μπλαντς