Ελλάδα

Εισήγηση για καταβολή επιδόματος και σε συμβασιούχους πυροσβέστες

Εισήγηση για επίδομα και σε συμβασιούχους πυροσβέστες έστω και ορισμένου χρόνου.

Ο αρεοπαγίτης Χρ. Αλεξόπουλος θα εισηγηθεί στον Άρειο Πάγο να λαμβάνουν και οι συμβασιούχοι πυροσβέστες το μηνιαίο επίδομα των 176 ευρώ που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου που ασχολούνται στον ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Το επίδομα (ειδική παροχή) των 176 ευρώ σύμφωνα με τον κ. Αλεξόπουλο χορηγήθηκε αρχικά για να εξομαλυνθούν οι μισθολογικές διαφορές υπέρ των χαμηλόμισθων του δημοσίου και ευρύτερου δημοσίου τομέα, αλλά εν συνεχεία χορηγήθηκε σε μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Κατόπιν αυτού, υποστηρίζει ο κ. Αλεξόπουλος, κάθε υπάλληλος έστω και αν συνδέεται με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και αμείβεται με τις διατάξεις του ενιαίου μισθολογίου της δημόσιας διοίκησης δικαιούνται κατ’ εφαρμογή της αρχής της ισότητας να λαμβάνει την ειδική παροχή των 176 ευρώ ως τμήμα του μισθού του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ηλικιωμένοι ξεγέλασαν απατεώνα που παρίστανε υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ για να τους κλέψει στα Γλυκά Νερά
Ένα ηλικιωμένο ζευγάρι κατάλαβε την απάτη, αφού είχε πέσει ξανά θύμα εξαπάτησης, με αποτέλεσμα να κάνει ότι τον πιστεύει αλλά στην πραγματικότητα είχε ειδοποιήσει την αστυνομία
Γλυκά Νερά
10
Νεαρός έβαλε το πίτμπουλ του να επιτεθεί σε 30χρονο για να τον ληστέψει στην Ομόνοια - «Με έριξε κάτω και το σκυλί με δάγκωνε»
Ο δράστης όταν εντόπισε τον 30χρονο ξεκίνησε να τον γρονθκοπεί, ενώ την ώρα που το θύμα ζήτησε βοήθεια εκείνος έδωσε εντολή στο σκυλί να επιτεθεί
Σκύλος
15