Τεχνολογία

Τσουνάμι και στα Social Network απο το σεισμό στη Χιλή

Με αφορμή τον σεισμό στην Χιλή, όλες οι υπηρεσίες κοινωνικής δικτύωσης άρχισαν να γεμίζουν με πληροφορίες σχετικά με το καταστρεπτικό σεισμό.

Στο Twitter όσοι χρήστες ακολουθούν τα #Chile και #tsunami, ενημερώνονται συνέχεια για τις επιπτώσεις του σεισμού και για το τσουνάμι που προκάλεσε και απειλούσε τη Χαβάη και τα νησιά του Ειρηνικού Ωκεανού.

 

Ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το τσουνάμι μαζι με streamed video για τη Χαβάη αλλά και live Twitter feed μπορείτε να βρείτε στο http://hitsunami.info/.

Στο YouTube απο την άλλη θα βρείτε πολλά βίντεο που αναφέρονται στο σεισμό της Χιλής απο μια πλήρη λίστα με όλα τα ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης της περιοχής.

 

Τέλος στο Facebook φυσικά δημιουργήθηκε group “Chile Earthquake” που ήδη απαριθμεί πάνω απo 7.000 μέλη και προσφέρει συνεχή ενημέρωση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Τεχνολογία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Τεχνολογία: Περισσότερα άρθρα
Γυαλιά μεταφράζουν σε πραγματικό χρόνο ό,τι βλέπεις και ακούς, λειτουργούν ως κινητά και απαντούν σε ερωτήσεις
Τα γυαλιά, όπως ανακοινώθηκε, υποστηρίζουν πολυτροπικές δυνατότητες, όπως αναγνώριση αντικειμένων, μετάφραση κειμένου, μέτρηση θερμίδων και καθημερινές ερωτήσεις και απαντήσεις
Τα γυαλιά της Xiaomi
Νέο AI μοντέλο της Anthropic εκβίασε μηχανικό: «Θα αποκαλύψω την εξωσυζυγική σου σχέση αν με αντικαταστήσεις»
Το ΑΙ μοντέλο Claude Opus 4 της επιχείρησε να εκβιάσει τους προγραμματιστές του, σε ποσοστό 84% ή και υψηλότερο, κατά τη διάρκεια δοκιμών σε διάφορα υποθετικά σενάρια
Λάπτοπ 13