Ελλάδα

Τα τρακτέρ βγαίνουν στους δρόμους

Έτοιμοι να μετακινήσουν τα τρακτέρ στις εθνικές οδούς στις 15 Ιανουαρίου, στις δύο το μεσημέρι, δηλώνουν οι αγρότες από 19 νομούς της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης του Πανελλαδικού Συντονιστικού οργάνου στη Λιβαδειά, όλοι οι ομιλητές συμφώνησαν ότι τα κατεξοχήν αιτήματα τα οποία μπήκαν στο τραπέζι στις συναντήσεις που είχαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, «παραμένουν ακόμη στο συρτάρι της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου». Μάλιστα υπογραμμίστηκε σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους ότι τα συγκεκριμένα αιτήματα είναι πολύ παλιά και τα γνωρίζει από τότε που ήταν στην αντιπολίτευση η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του Πανελλαδικού Οργάνου, οι αγρότες θα συγκροτήσουν ένα μπλοκ σε κάθε νομό με προσυγκεντρώσεις που θα ξεκινήσουν από τις 12 του μήνα στα χωριά. Τότε θα εκτιμηθούν οι δυνατότητες και τα σημεία των πιθανών αποκλεισμών των εθνικών δρόμων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ελεύθερος υπό όρους ο 76χρονος που έβαλε φωτιά στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στη Θεσσαλονίκη - «Κάηκε ό,τι υπήρχε μέσα»
Ο γιος του ζευγαριού περιέγραψε στο δικαστήριο την εικόνα που αντίκρισε όταν άνοιξε την πόρτα του φλεγόμενου σπιτιού - «Ήταν όλα στάχτη, η στιγμή εκείνη ήταν συγκλονιστική για μένα», είπε με λυγμούς
Γυναίκα
Ο 35χρονος παίρνει πάνω του τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή στην Αγία Παρασκευή - «Ήταν καλή ευκαιρία να απαλλαγούμε, τον πλησίασα και πυροβόλησα»
«Όλα τα έκανα για την σύντροφό μου και τα παιδιά μας για να έχουμε μια φυσιολογική ζωή χωρίς προβλήματα» φέρεται να υποστήριξε ο 35χρονος που κατηγορείται για την δολοφονία του Πολωνού καθηγητή
Ο 35χρονος μεταφέρεται από τους αστυνομικούς στα δικαστήρια 6