Η έρευνα έγινε από Αυστραλούς και Βιετναμέζους επιστήμονες, σε δείγμα 2.700 ατόμων.
Η διαφορά σε πυκνότητα οστών ήταν 5%, ενώ ουσιαστικά δεν υπήρχε διαφορά μεταξύ των χορτοφάγων που η διατροφή τους περιείχε αυγά και γαλακτοκομικά προϊόντα και των κρεατοφάγων.
Εκείνο το οποίο δεν έχει εξακριβωθεί είναι αν η μικρότερη πυκνότητα οστών συνδέεται με μεγαλύτερο κίνδυνο προσβολής από οστεοπόρωση.
Πόσο καλό κάνει η χορτοφαγία τελικά;
Οι χορτοφάγοι έχουν λίγο πιο αδύνατα κόκαλα από τους κρεατοφάγους.
Διατροφή: 7 συμβουλές για να βοηθήσετε το παιδί σας να φτάσει σε ένα υγιές βάρος
Τι σημαίνει η ημερομηνία λήξης στα κατεψυγμένα προϊόντα και πότε είναι επικίνδυνο να τα φάτε
Νέα μελέτη απαντά στο αν η εξωσωματική γονιμοποίηση έχει καρδιολογικές επιπτώσεις
Καρκίνος του πνεύμονα: Μια εξέταση μπορεί να αναγνωρίσει πρώιμα στάδια
Υγεία Τελευταίες ειδήσεις