Ελλάδα

Συνάντηση για το κέντρο της Αθήνας

Για την αποτελεσματική αστυνόμευση του κέντρου συζήτησε με φορείς ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη.  

Ο Σπύρος Βούγιας συναντήθηκε την Τρίτη με εκπροσώπους της Κίνησης Πολιτών για τη Διάσωση του Ιστορικού Κέντρου της Αθήνας και συζήτησε για θέματα ασφάλειας και βελτίωσης της ποιότητας ζωής στην πόλη. 
Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τα Εξάρχεια αλλά και το ιστορικό τρίγωνο της πόλης αλλά και την αποτελεσματικότερη αστυνόμευση. Παράλληλα υπήρξαν αιτήματα κατοίκων από όλο το κέντρο της Αθήνας.
Στη συνέχεια υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών για τις οποίες συχνά ευθύνονται διακινητές που εκμεταλλεύονται τις ανάγκες τους στοιβάζοντάς τους σε ακατάλληλα μέρη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Θύμιος Λυμπερόπουλος εισέβαλε μαζί με συνεργάτες του στο γραφείο του Κυρανάκη στο υπουργείο Μεταφορών
«Εδώ μέσα είστε όλοι υπαλληλίσκοι μου, 40 χρόνια μπαίνω σε αυτό το Υπουργείο όποτε θέλω», φέρεται πως είπε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ κατά την εισβολή του στο υπουργείο
Θύμιος Λυμπερόπουλος 1