Ελλάδα

Πέφτει η θερμοκρασία, βροχές κατά τόπους

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και πτώση της θερμοκρασίας είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού της Τρίτης.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές ώρες, ενώ αναμένεται βελτίωση από το βράδυ και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιόνιου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως τις μεσημβρινές ώρες στην Ήπειρο και τα υπόλοιπα ορεινά, ενώ βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και στα βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις μεσημβρινές ώρες στη Θεσσαλία και τα ορεινά της ανατολικής στέρεας και της Ευβοίας, ενώ βελτίωση αναμένεται τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις . Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και τις μεσημβρινές ώρες θα σημειωθούν πρόσκαιρες τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν τις μεσημβρινές ώρες, ενώ βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Κώστας Ανεστίδης συνεχίζει τις ύβρεις: «Χ@@@@@α» για τη διαγραφή από τη ΝΔ, θα πάει στράφι η συνάντηση αγροτών με Μητσοτάκη
«Αφού δεν θα είμαι εγώ στη συνάντηση που ξέρω τι γίνεται και ξέρω κι αυτούς, δεν θα έχει κανέναν ο Μητσοτάκης να του βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι», σχολίασε
Κώστας Ανεστίδης 5
Μαρία Καρυστιανού: Φταίω για τα Τέμπη, επέτρεψα να γίνει η χώρα μας η πιο διεφθαρμένη στην Ευρώπη
Σχολίασε πως το κίνημα των πολιτών είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής διαδικασίας στην οποία θα συμμετέχει ενεργά - «Το κίνημα των πολιτών θα δίνει λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα»
Μαρία Καρυστιανού 15
Στο μικροσκόπιο οι σχέσεις της 16χρονης Λόρα με τους γονείς της - Το σημείο «κλειδί» των ερευνών και τα 2 σενάρια που εξετάζουν οι αρχές
«Χτενίζουν» την περιοχή του Ζωγράφου οι αστυνομικοί ώστε να βρουν περισσότερα στοιχεία για την εξαφάνισή της - Ενδείξεις πως έχει φύγει από την περιοχή
Η 16χρονη Λόρα
Καιρός σήμερα: Βροχές, καταιγίδες και χιόνια – Πτώση θερμοκρασίας και άνεμοι έως 7 μποφόρ
Η θερμοκρασία θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 06 με 08 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 08 με 13, στα δυτικά τοπικά τους 15 με 15 και στη νησιωτική χώρα τους 16 με 17 βαθμούς Κελσίου
καιρός