Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα

Ποιος πήρε τη θέση του Χρήστου Τσακίρη στο «Greek Idol»

Ποιος πήρε τη θέση του Χρήστου Τσακίρη στο «Greek Idol»
Ο διαγωνιζόμενος που θα λάβει μέρος στο αποψινό live…

 

Λίγες ώρες απομένουν από το σημερινό live του «Greek Idol» και στον ALPHA προσπαθούν να κρατήσουν εφτασφράγιστο μυστικό το ποιος είναι ο διαγωνιζόμενος που θα ξεκινήσει από σήμερα να συμμετέχει στο talent show.
 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit δεν θα είναι ούτε η Αντιγόνη Ψυχράμη αλλά ούτε ο Γιώργος Ντούρος. Όπως σας είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο άρθρο, οι υπεύθυνοι του ALPHA μετά την αποχώρηση του Χρήστου Τσακίρη προσπάθησαν ανεπιτυχώς να πείσουν έναν από τους δύο τελευταίους αποχωρήσαντες να επιστρέψουν στο «Greek Idol». Φαίνεται ότι οι προσπάθειές να επιστρέψει και κάποιος άλλος από τους προηγούμενους διαγωνιζόμενους που συμμετείχαν στο talent show ήταν το ίδιο ανεπιτυχείς γιατί ο διαγωνιζόμενος που θα λάβει σήμερα μέρος στο live… δεν συμμετείχε στα προηγούμενα live.
 
Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες του Newsit λοιπόν ένας νεαρός, ιδιαίτερα… ψηλός, ήταν αυτός που έκανε πρόβα το Σάββατο και μάλιστα οι υπεύθυνοι του talent show… απέφευγαν να πουν και το όνομά του!
 
Ωστόσο είναι ολοφάνερο ότι ο ALPHA συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα με το «Greek Idol» αφού οι συνεχείς αποχωρήσεις δημιουργούν συνεχώς πονοκέφαλους στους υπεύθυνους του καναλιού της Κάντζας. Το ερώτημα είναι πώς αντιμετώπισαν οι φιναλίστ του talent show την… εισβολή ενός νέου διαγωνιζόμενου, δύο μόλις live πριν τον τελικό. Και είναι να αναρωτιέσαι αν είναι δίκαιο, λίγο πριν κόψουν το νήμα να μπαίνει στην κούρσα ένας καινούργιος διαγωνιζόμενος με κίνδυνο μάλιστα να τους αφήσει πίσω. Πάντως στο κανάλι της Κάντζας προσπαθώντας να σώσουν το talent show, καταλήγουν να παίζουν με τους δικούς τους κανόνες! Που όπως φαίνεται, δεν είναι και τόσο δίκαιοι! Σκεφτείτε τι έχει να γίνει αν ο «ψηλός» outsider, καταφέρει να πετάξει εκτός, κάποιον από τους Στέργιο, Νικόλ και Βαλάντω! Τυχαίο; Θα δείξει…!
 

Media Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε