Ελλάδα

Εμφανίστηκαν ως πελάτες αλλά κρατούσαν λουκέτα – Πλήρωσαν την φοροδιαφυγή σε Σπέτσες, Σαντορίνη και Νάξο

- Οι έλεγχοι έγιναν το βράδυ της Κυριακής - Βροχή τα λουκέτα από την ΑΑΔΕ για αποδείξεις
- Οι Ράμπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εντόπισαν σε ένα μόνο bar - restaurant να μην έχουν κοπεί αποδείξεις 9.000 ευρώ!
- Αγνωστη λέξη η απόδειξη σε ταβέρνα στον Αγιο Προκόπη της Νάξου

Οι Ράμπο της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων “χτύπησαν” σε Σπέτσες, Σαντορίνη και Νάξο χτες το βράδυ.

Στις Σπέτσες οι ελεγκτές που συχνά υποδύονται είτε τους πελάτες, είτε τους τουρίστες κατέγραψαν 137 αποδείξεις αξίας 9.000 ευρώ που δεν είχαν κοπεί μόνο σε ένα Bar Restaurant, στο οποίο την Πέμπτη θα μπει 48ωρο λουκέτο ως το Σάββατο.

————–> Διαβάστε εδώ τα απίστευτα λαβράκια από τους ελέγχους το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου

Στην Σαντορίνη στο δόκανο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ έπεσε Beach Bar καθώς εντοπίστηκε να μην έχει κόψει 37 αποδείξεις και ως εκ τούτου κατέβηκαν τα ρολά.

Και στην Νάξο διαπίστωσαν ότι η απόδειξη ήταν άγνωστη λέξη και συγκεκριμένα σε ταβέρνα στο χωριό Άγιο Προκόπιο με αποτέλεσμα να μπει και σε αυτή την περίπτωση λουκέτο για δύο ημέρες, γιατί δεν είχε κόψει 14 αποδείξεις.

Οι ελεγκτές, με εντολή του διοικητή της ΑΑΔΕ Γιώργου Πιτσιλή, οργώνουν την Ελλάδα στο πλαίσιο του προγράμματος χιλιάδων ελέγχων που θα διεξαχθούν μέχρι τον Σεπτέμβριο σε μια προσπάθεια να παταχθεί η φοροδιαφυγή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο Δικηγορικός Σύλλογος Αθηνών καταδικάζει «απερίφραστα» το περιστατικό βίας στη Νομική Σχολή με την εισβολή κουκουλοφόρων
«Φαινόμενα βίας είναι απολύτως καταδικαστέα, τόσο από το δικηγορικό σώμα, όσο και από κάθε πολίτη στο πλαίσιο μίας ευνομούμενης δημοκρατικής πολιτείας»
Ο φοιτητής που τραυματίστηκε στην επίθεση κουκουλοφόρων στη Νομική
Νέα δεδομένα για τον θάνατο του Βασίλη Καλογήρου - Ισχαιμικό επεισόδιο «δείχνουν» οι ιστολογικές εξετάσεις του 39χρονου
Οι ιστολογικές εξετάσεις εστιάζονται στο συμπέρασμα ισχαιμικού επεισοδίου, δηλαδή να πέθανε ο 39χρονος από κάποιο πρόβλημα στην καρδιά, λόγω εξάντλησης και υποθερμίας
Ο Βασίλης Καλογήρου και το σημείο όπου βρέθηκε η σορός του 1
Η Ειρήνη Μουρτζούκου ξανά μαζί με τη μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη – Που εστιάζονται οι έρευνες για τον θάνατο του Παναγιωτάκη
Η Ειρήνη Μουρτζούκου είναι ξανά μαζί με την μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, παρά το γεγονός πως μέχρι και πριν λίγο καιρό την κατηγορούσε...
Ειρήνη Μουρτζούκου