Πολιτική

ΚΙΔΗΣΟ: Να ολοκληρωθούν άμεσα τις προετοιμασίες για την εκλογή ηγεσίας στην “κεντροαριστερά”

Δεν έχει... πολυαρέσει απ' ότι φαίνεται σε όλους τους εμπλεκόμενους για την δημιουργία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς, η παράταση που ζητά η επιτροπή Αλιβιζάτου για την ανάδειξη της ηγεσίας.

Το ΚΙΔΗΣΟ με ανακοίνωσή του καλεί τον κ. Αλιβιζάτο να ολοκληρώσει γρήγορα τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία τους.

«Η Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, στο πλαίσιο των αποφάσεων του Συνεδρίου της ΔΗΣΥ, πρέπει άμεσα να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες για την επιτυχή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης του επικεφαλής της ΔΗΣΥ, διασφαλίζοντας την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα της διαδικασίας».

Επίσης το Κίνημα επισημαίνει ότι για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα, που δεν εμπίπτει στην εντολή του Συνεδρίου προς την Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, την ευθύνη έχουν οι επικεφαλής των κομμάτων και των κινήσεων που συμμετέχουν στη ΔΗΣΥ.

«Η όποια μελλοντική μετεξέλιξη της προοδευτικής παράταξης, δεν είναι παρά υπόθεση του συνόλου των μελών των κομμάτων και των κινήσεων που συμμετέχουν καθώς και όλων εκείνων που θα συμμετάσχουν στη διαδικασία εκλογής και θα δηλώσουν τη διαθεσιμότητά τους στις δράσεις της. Οι διαθέσεις, οι προθέσεις και οι στοχεύσεις του καθενός μας, δεν μπορούν να αποτελούν δεσμεύσεις της παράταξης προς τον Ελληνικό λαό», αναφέρει το ΚΙΔΗΣΟ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Άδωνις Γεωργιάδης και Θάνος Πλεύρης εναντίον Διεθνούς Αμνηστίας και Χάγης: «Αντιδυτικά και αριστεροκρατούμενα όργανα»
«Οι αποφάσεις που λαμβάνουν τα διεθνή δικαστήρια έρχονται σε σύγκρουση με τη βούληση των ευρωπαϊκών λαών και των κυβερνήσεων που εκλέγονται δημοκρατικά», είπε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου
Ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Θάνος Πλεύρης 17
Κόντρα ανάμεσα σε Αλεξάνδρα Σδούκου και ΠΑΣΟΚ: «Η πιο αδίστακτη κυβέρνηση» – «Ψάχνετε κάτι για να αντιπαρατεθείτε στην κυβέρνηση»
Στο επίκεντρο της διαμάχης Πειραιώς και Χαριλάου Τρικούπη είναι τα αγροτικά μπλόκα αλλά και οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ με τις δεσμεύσεις τραπεζικών λογαριασμών αγροτοσυνδικαλιστών
Αλεξάνδρα Σδούκου 19
Καυγάς Γιαννούλη – Βούλτεψη on air: «Αυτό δεν είναι διάλογος, είναι προπαγάνδα» – Πέταξε το μικρόφωνο και έφυγε
Η κόντρα μεταξύ της Σοφίας Βούλτεψη και του Χρήστου Γιαννούλη ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε κριτική για τις τετραήμερες χειμερινές διακοπές του πρωθυπουργού με την βουλευτή της ΝΔ να απαντά
Καυγάς Βούλτεψη - Γιαννούλη on air 32
ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση κατά την έξοδο των εκδρομέων προσπάθησε να δημιουργήσει συνθήκες αγανάκτησης ενάντια στους αγρότες
Σε κάθε περίπτωση, στην Χαριλάου Τρικούπη ζητούν λύση στο αγροτικό, που θα καλύψει τόσο τον βραχύ ορίζοντα, όσο και τον μακροπρόθεσμο, κάτι που απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό
Το σήμα του ΠΑΣΟΚ