Ελλάδα

Milliyet: Επεισόδιο στα Ίμια μεταξύ τουρκικού Λιμενικού και Ελλήνων ψαράδων

Επεισόδιο μεταξύ του τουρκικού Λιμενικού και Ελλήνων ψαράδων, σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης (27.12.2017), στα Ίμια, σύμφωνα με τη "Milliyet".

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έξι ελληνικά σκάφη έφτασαν από την Κάλυμνο στην περιοχή των Ιμίων και εκδιώχθηκαν από μια τουρκική περίπολο.

Στη συνέχεια – σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ- μετακινήθηκαν πλησίον άλλης βραχονησίδας, σε διεθνή ύδατα, όπου ήδη αλίευαν 8 τουρκικά ψαράδικα, και από όπου εκδιώχθηκαν επίσης.

Η «ένταση» διήρκεσε περίπου 6 ώρες.

Πηγή: Hurriyet

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 17 λεπτά