Πολιτική

ΝΔ: Να απαντήσει ο ΣΥΡΙΖΑ για το πως απέκτησε το ακίνητο στην Κουμουνδούρου

Για ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με το πως απέκτησε ο ΣΥΡΙΖΑ το ακίνητο των γραφείων του στην Κουμουνδούρου κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία.

Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας, η ΝΔ καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει για το πως απέκτησε τα κεντρικά του γραφεία και γιατί υπήρξε τόσο μεγάλο “κούρεμα” των οφειλών γι αυτό.

«Τα ερωτήματα που προκύπτουν για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιον λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;» αναφέρει, σε ανακοίνωσή της, η ΝΔ σχετικά με το δημοσίευμα με θέμα «Το ακίνητο της Κουμουνδούρου αναζητεί νόμιμο ιδιοκτήτη».

«Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις» σημειώνει, ενώ παράλληλα τονίζει πως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» «εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος» συμπληρώνει η Πειραιώς

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
ΠΑΣΟΚ για «θαλάσσια πάρκα» Τουρκίας: Η εθνική κυριαρχία και η προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος της χώρας, δεν είναι διαπραγματεύσιμα
«Η κυβέρνηση να διεθνοποιήσει άμεσα το ζήτημα στα αρμόδια όργανα της Ε.Ε., της UNESCO και του ΟΗΕ», αναφέρουν Μάντζος - Χριστοδουλάκης
Τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
Ολιγωρία στην υπόθεση της Μονής Σινά καταλογίζει ο Αλέξης Τσίπρας στην κυβέρνηση – Ζητά και κυρώσεις στο Ισραήλ για τη Γάζα
Ο πρώην Πρωθυπουργός τόνισε την ανάγκη κυρώσεων προς το Ισραήλ, προκειμένου να τερματιστεί η «λιμοκτονία του παλαιστινιακού λαού στη Γάζα»
Αλέξης Τσίπρας 1