Ελλάδα

“Παρέμβαση” αντιεξουσιαστών έξω από το σπίτι της Εφέτου Κλάπα – Χριστοδουλέα

Ομάδα αντιεξουσιαστών πραγματοποίησε "παρέμβαση" έξω από το σπίτι της εφέτου Ι. Κλάπα-Χριστοδουλέα.

Η αναρχική ομάδα “Εντός – εκτός” σε κείμενο που δημοσίευσε στο Indymedia, αναφέρει μεταξύ άλλων, ότι επέλεξε την συγκεκριμένη δικαστή «γιατί αποτελεί εξέχον μέλος μιας δράκας «πρόθυμων» δικαστικών που συνεργάζονται με την «αντιτρομοκρατική» προκειμένου με οποιοδήποτε μέσο να χτυπήσουν τον εσωτερικό εχθρό».

Και συμπληρώνει ότι «η παρέμβαση πραγματοποιήθηκε από την ομάδα αντιπληροφόρησης και αλληλεγγύης στους πολιτικούς κρατούμενους Εντός – Εκτός, καθώς και από συντρόφους/ισσες από τον αναρχικό χώρο. Κατά την διάρκεια της παρέμβασης ανοίχτηκε πανό, φωνάχτηκαν συνθήματα όπως «η αντιτρομοκρατική διατάζει, οι δικαστές εκτελούν» και πετάχτηκαν τρικάκια».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο 22χρονος δράστης έχει γενικά περίεργη συμπεριφορά» λέει ο θείος του αστυνομικού που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην Χαλκιδική
«Χτύπησε το κουδούνι, βγήκε ο ανιψιός μου και του επιτέθηκε αμέσως. Ευτυχώς δεν κατάφερε να τον τραυματίσει σοβαρά» λέει ο θείος του αστυνομικού
Μηχανή της αστυνομίας
Αγωγή 500.000 ευρώ από την Εθνική Πινακοθήκη στον Νίκο Παπαδόπουλο για τους βανδαλισμούς – «Από μισό ευρώ να βάλουν 1.000.000 Χριστιανοί, τα μαζέψαμε»
«Μου κόψανε το μισό μισθό για τα βέβηλα έργα που κατέβασα. Και καλά έκανα που τα κατέβασα, μακάρι να με αξιώσει ο θεός να τα ξανακατεβάσω»
Ο Νίκος Παπαδόπουλος 19