Ελλάδα

ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2018: Ξεκίνησε η πληρωμή των δικαιούχων

Πραγματοποιήθηκε η πληρωμή των δικαιούχων του ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2018. Όλες οι λεπτομέρειες από το keaprogram.gr

Ξεκίνησε η πληρωμή των δικαιούχων του πανελλαδικού προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» και συγκεκριμένα του ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2018. Οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως τις 31 Ιανουαρίου 2018.

ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2018 – keaprogram: Τι ισχύει

Το ποσό των 64.256.843,74 ευρώ καταβάλλεται σε 294.685 δικαιούχους. Αφορά συνολικά περισσότερα από 630.000 άτομα. Η πληρωμή του ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με πίστωση εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα.

Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί, χωρίς κανέναν περιορισμό. Χρησιμοποιείται δηλαδή για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, επισημαίνει ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα. Καλούνται να απευθύνονται σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.

Στους τραπεζικούς λογαριασμούς λοιπόν το ΚΕΑ Φεβρουαρίου 2018.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΕΛΑΣ: Ανακριβή τα δημοσιεύματα για συλλήψεις εκπαιδευτικών σε σχολείο στη Νέα Ιωνία – Προϊόν AI οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν
«Οι αναφορές περί συλλήψεων, χρήσης χειροπέδων ή εφαρμογής αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος εκπαιδευτικών είναι απολύτως ανακριβείς και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στην κοινή γνώμη» αναφέρει η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ
Αστυνομία