Τρίτη, 30 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Σταθερά στην πρωτιά

Σταθερά στην πρωτιά

Βρίσκεται στις ίδιες… επάλξεις εδώ και χρόνια καταφέρνοντας να κερδίζει τους τηλεθεατές όπως άλλωστε αποδεικνύεται και από τις μετρήσεις τηλεθέασης.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αυτιά που με την εκπομπή του «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ παραμένει η…. σταθερότερη συνήθεια των τηλεθεατών για την πρωινή ενημέρωση του σαββατοκύριακου.

Για ακόμα μία φορά, για ακόμα έναν μήνα λοιπόν ο δημοσιογράφος βρέθηκε στην κορυφή της κατάταξης καθώς τον Μάρτιο σημείωσε 31,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 19,8% στο δυναμικό κοινό, τους τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών.

Την ίδια χρονική περίοδο οι άλλες ενημερωτικές εκπομπές της ζώνης, δηλαδή η Φαίη Μαυραγάνη με την εκπομπή της «Τώρα ό,τι συμβαίνει» στο EPSILON σημείωσε 16,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 12,9% στο δυναμικό κοινό ενώ η ΕΡΤ1 με την εκπομπή «Μαζί το σαββατοκύριακο» 8,6%  και 5,9% αντίστοιχα.

Μπορεί λοιπόν το κανάλι του Φαλήρου να έχει γεμίσει το πρόγραμμά του με ριάλιτι της τούρκικης εταιρείας παραγωγής «Acun Medya» αλλά αποδεικνύεται ότι εξακολουθεί να κερδίζει τηλεθεατές και με σωστές ενημερωτικές εκπομπές…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις