Πολιτική

Εκτός ΚΙΝΑΛ και ο Λυκούδης με τους «Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς» – «Συμπλέγματα, φοβίες και μικρότητες»

Στον δρόμο του Σταύρου Θεοδωράκη ο Σπύρος Λυκούδης. Αποχώρηση με αιχμές από το ΚΙΝΑΛ.

Η πολιτική κίνηση των Μεταρρυθμιστών της Αριστεράς, υπό τον Σπύρο Λυκούδη, δηλώνει ότι μετά την αποχώρηση του Σταύρου Θεοδωράκη αποχωρούν και τα δικά της στελέχη από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής, εκφράζοντας πικρία για το ότι «αντιμετωπίσαμε εξαρχής από τον ηγετικό κύκλο έναν αρνητισμό απέναντί μας, απολύτως ανεξήγητο πολιτικά. Τα συμπλέγματα, οι μικρότητες και οι φοβίες του ενός ή του άλλου, δυστυχώς κατίσχυσαν της πολιτικής», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωσή.

Οι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς θεωρούν «ανακόλουθο και πολιτικά μη ορθό, τα στελέχη των Μεταρρυθμιστών που μπήκαν στα όργανα του ΚΙΝΑΛ μέσα από την ενιαία λίστα – πρόταση του ΠΟΤΑΜΙΟΥ, να παραμείνουν στη θέση τους. Αποχωρούμε και εμείς από τα όργανα του ΚΙΝΑΛ».

«Δεδομένη η πολιτική μας αυτονομία»

Για την επόμενη ημέρα οι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς αναφέρουν ότι ανοίγεται μπροστά μας μια νέα φάση πυκνών εξελίξεων μέσα σε ένα ιδιαιτέρως σύνθετο πολιτικό περιβάλλον.

«Οι Μεταρρυθμιστές της Αριστεράς με δεδομένη, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, την πολιτική μας αυτονομία, θα πορευτούμε με γνώμονα πάντα τις αρχές, τις αξίες και τους στόχους της σύγχρονης Ευρωπαϊκής Μεταρρυθμιστικής Αριστεράς. Εκτιμούμε ότι η συγκρότηση στη χώρα μας μιας μεγάλης Δημοκρατικής Μεταρρυθμιστικής Παράταξης παραμένει ζητούμενο και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να συμβάλλουμε με όλες μας τις δυνάμεις προς αυτή την κατεύθυνση», αναφέρουν.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Σωκράτης Φάμελλος: Ο Μίκης Θεοδωράκης μπόλιασε τον λαό με αξιοπρέπεια και πολιτισμό
«Ο Μίκης και το έργο του ανήκουν σ' ένα αύριο που διεκδικεί και φέρνει έναν καλύτερο κόσμο», τόνισε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στον χαιρετισμό του σε εκδήλωση στη Ζάτουνα Αρκαδίας για τον αείμνηστο συνθέτη
Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος στην εκδήλωση για τον αείμνηστο Μίκη Θεοδωράκη στη Ζάτουνα Αρκαδίας
Αντιπαράθεση Στέφανου Κασσελάκη – Δημήτρη Μαρκόπουλου: «Για λάθος λέξη σε υπότιτλο ενός site απειλεί με μηνύσεις»
«Απίστευτος προπέτης ο Κασσελάκης, τη λέξη "business" την μπέρδεψε με "μίζες", χωρίς να ακούσει το απόσπασμα της ΕΡΤ έσπευσε να απειλήσει με μηνύσεις, προσοχή γιατί και εγώ κάνω αγωγές» τονίζει ο Δημήτρης Μαρκόπουλος
Στέφανος Κασσελάκης 3