Ελλάδα

Προσοχή! Λήγει σήμερα η προθεσμία για τις φορολογικές δηλώσεις 2018 – Τι πρέπει να κάνουν οι πυρόπληκτοι

Λήγει σήμερα τα μεσάνυκτα η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων φυσικών και νομικών προσώπων, με εξαίρεση τους φορολογούμενους που έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές και όσους ανήκουν στις Δ.Ο.Υ. Ελευσίνας και Παλλήνης, όπου η προθεσμία υποβολής της δήλωσης έχει παραταθεί έως τις 30 Οκτωβρίου.

Όσοι φορολογούμενοι δεν έχουν υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση θα πρέπει να το κάνουν σήμερα. Έως αύριο θα πρέπει να καταβληθεί η πρώτη δόση του φόρου εισοδήματος.

Μέχρι την Παρασκευή είχαν υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση περίπου 6 εκατομμύρια φορολογούμενοι σε σύνολο 6.240.000 φορολογούμενων.

Η δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος θα πρέπει να καταβληθεί έως τις 28 Σεπτεμβρίου και η τρίτη έως τις 30 Νοεμβρίου.

Οι φορολογούμενοι έχουν τη δυνατότητα να επιμερίσουν την πληρωμή του φόρου σε περισσότερες δόσεις μέσω της χρήσης της πιστωτικής τους κάρτας ή μέσω της πάγιας ρύθμισης των 12 δόσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο κτηνοτρόφος παρενοχλούσε την κόρη μας» λέει η σύζυγος του 39χρονου για την δολοφονία στο Κιλκίς το 2024
Ο 39χρονος που ήταν μαζί με τον άτυχο 45χρονο το μοιραίο βράδυ, στην απολογία του ανέφερε πως πήγε να ζητήσει τον λόγο απο τον κτηνοτρόφο καθώς, όπως υποστήριξε ο ίδιος, είχε παρενοχλήσει τα δύο ανήλικα παιδιά του
Η κτηνοτροφική μονάδα