Ελλάδα

Σε εξέλιξη καθαρισμοί ρεμάτων στη βόρεια Αθήνα, μετά τις σφοδρές καταιγίδες

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προγραμματισμένοι- αλλά και οι έκτακτοι- καθαρισμοί ρεμάτων της βόρειας Αθήνας, μετά και τις πρόσφατες, τρεις μεγάλες καταιγίδες.

Άμεσα ξεκινούν καθαρισμοί υπόγειων πλακοσκεπών τμημάτων και μικρής κλίμακας επεμβάσεις στα πρανή των ρεμάτων Σαπφούς, Πεντέλης- Χαλανδρίου, Βαλανάρη και Πύρνας, ώστε να αντιμετωπιστούν διαβρώσεις και καταπτώσεις.

Ειδικότερα, την τελευταία εβδομάδα έγιναν παρεμβάσεις καθαρισμού και απομάκρυνσης φερτών υλικών και πεσμένων δέντρων σε ρέματα στη Μεταμόρφωση , το Μαρούσι, τη Φιλοθέη – Ψυχικό, το Χαλάνδρι και στον Παπάγου- Χολαργό.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Άγιοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2