Ελλάδα

Ηρώδειο: Μεγάλη συναυλία για τους πυρόπληκτους – Αφιερωμένη στον Μάνο Ελευθερίου

Μια συναυλία - αφιέρωμα στον μεγάλο Μάνο Ελευθερίου θα γίνει την Τετάρτη στο Ηρώδειο, με τα έσοδα να διατίθενται για την αρωγή των πυρόπληκτων.

Στον Ειδικό Λογαριασμό που έχει ανοίξει η κυβέρνηση στην Τράπεζα της Ελλάδος, με σκοπό τη χρηματοδότηση κάθε είδους δράσης για την αρωγή των πληγέντων από τις πυρκαγιές στην Ανατολική και Δυτική Αττική, θα δοθούν τα έσοδα από τα εισιτήρια της συναυλίας που οργανώνει, με πρωτοβουλία του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Φεστιβάλ Αθηνών. Πρόκειται για τη συναυλία-αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ηρώδειο, αύριο Τετάρτη 29 Αυγούστου στις 21:00.

Μαγική βραδιά στο Ηρώδειο

Πλήθος καλλιτεχνών συμμετέχουν αφιλοκερδώς στη συναυλία, όπως οι Γιώργος Ανδρέου, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μανώλης Λιδάκης, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Μιχάλης Μυτακίδης, Γιώργος Νταλάρας, Χρήστος Νικολόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Ηρώ Σαΐα, Ασπασία Στρατηγού, Τάνια Τσανακλίδου, Μαρία Φαραντούρη, Λάκης Χαλκιάς και πολυμελής ορχήστρα.

Σημειώνεται ότι όσοι επιθυμούν να στηρίξουν το σκοπό της συναυλίας αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν, μπορούν να αγοράσουν δελτία οικονομικής ενίσχυσης των 10 και των 20 ευρώ από τα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών ή από τη Viva.gr.

Τιμές εισιτηρίων: VIP 60 ευρώ, A’ Ζώνη 45 ευρώ, Β’ Ζώνη 35 ευρώ, Γ’ Ζώνη 25 ευρώ, ‘Ανω διάζωμα 20 ευρώ, Φοιτητικά και άνω των 65, 15 ευρώ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Εγώ τον βρήκα νεκρό, τελειωμένο μέσα στο αμάξι» λέει η σύζυγος του 39χρονου που σκοτώθηκε στο μακελειό στα Βορίζια
Ανατριχιαστική είναι η περιγραφή της συζύγου του 39χρονου Φανούρη Καργάκη, που σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυρών - «Δεν έχω πει στα παιδιά ότι δολοφονήθηκε ο πατέρας τους, του έστησαν καρτέρι» τόνιζει
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς στα Βορίζια