Κόσμος

Μακελειό στην Καλιφόρνια: Σκότωσε πέντε ανθρώπους πριν αυτοκτονήσει!

Πέντε άνθρωποι νεκροί από το φονικό αμόκ ενός άνδρα, που έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε πριν συλληφθεί. Όλα έγιναν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, με τα κίνητρα που όπλισαν το χέρι του δράστη να παραμένουν άγνωστα.

Σοκαρισμένη η κοινωνία στο Μπεικερσφιλντ της νότιας Καλιφόρνια από το πενταπλό φονικό που σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (τοπική ώρα). Ένας άνδρας, άγνωστο γιατί, σκότωσε τη γυναίκα του κι έναν υπάλληλο εταιρίας, μπήκε σε σπίτι και δολοφόνησε τους ενοίκους του, έκλεψε αυτοκίνητο με μια μητέρα και το παιδί της μέσα και όταν τελικά τον σταμάτησε αστυνομικός, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το μακελειό ξεκίνησε όταν ο δράστης και η σύζυγός του πήγαν σε εταιρία φορτηγών στο Μπεικερσφιλντ της Καλιφόρνια. Ήταν 17:20 το απόγευμα όταν για άγνωστο λόγο, ο άνδρας πυροβόλησε έναν υπάλληλο της εταιρίας και αμέσως μετά τη σύζυγό του. Και οι δυο ξεψύχησαν επί τόπου.

Τη στιγμή του φόνου, ένας άλλος άνδρας μπήκε στο κτίριο της εταιρίας, με τον δράστη να ανοίγει πυρ εναντίον του και να τον καταδιώκει. Ο άνθρωπος αυτός ήταν το τρίτο θύμα του φονιά.

Σε κατάσταση αμοκ, ο δράστης, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά, έφυγε από την εταιρία φορτηγών και κατευθύνθηκε σε κοντινό σπίτι. Εκεί, σύμφωνα με τον σερίφη της πόλης, σκότωσε άλλα δυο άτομα.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει, έκλεψε ένα αυτοκίνητο. Μέσα σε αυτό βρισκόταν μια μητέρα και το παιδί της. Ευτυχώς, η γυναίκα και το παιδί κατάφεραν να δραπετεύσουν χωρίς να τραυματιστούν. Ο δράστης πήρε το αυτοκίνητο και ξεκίνησε καταδίωξη από αστυνομικούς.

Όταν λίγη ώρα μετά ένας βοηθός του σερίφη τον βρήκε και προσπάθησε να τον συλλάβει, ο δράστης έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Ο σερίφης της Κομητείας Κερν, Ντόνι Γιάνγκμπλαντ, δήλωσε βέβαιος ότι οι πέντε φόνοι συνδέονται αλλά η έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Χαμάς δεν βλέπει κανένα νόημα στις διαπραγματεύσεις για εκεχειρία – Χάνεται και η τελευταία ελπίδα στη Γάζα
Οι ευρείας κλίμακας ισραηλινές στρατιωτικές επιχειρήσεις αντιποίνων έχουν μετατρέψει μεγάλο μέρος της Γάζας σε σωρούς από συντρίμμια και στοίχισαν τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους
Βομβαρδισμός στη Λωρίδα της Γάζας
Φρίντριχ Μερτς: Ο πρώτος καγκελάριος που δεν εκλέχτηκε από τον α’ γύρο – «Πρέπει να σκεφτεί γιατί δεν τον στήριξαν»
Πώς κάλυψαν τα γερμανικά ΜΜΕ την ανταρσία των βουλευτών στον νέο καγκελάριο - Η ταπεινωτική ήττα του και το σοβαρό πλήγμα στη δημοκρατία της Γερμανίας
Φρίντριχ Μέρτς
Ινδία και Πακιστάν στα πρόθυρα πολέμου: Στους 36 οι νεκροί άμαχοι, δεκάδες τραυματίες – Βομβαρδισμοί και εχθροπραξίες στο Κασμίρ
Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και ένα μικρό παιδί ηλικίας 3 χρόνων - Η αντίδραση των ΗΠΑ και οι εντάσεις που ξεκίνησαν από τη σφαγή αμάχων στο Κασμίρ στις 22η Απριλίου
Στρατιώτες 2