Ελλάδα

Αλμυρές οι γαλλικές φρεγάτες για να βάλουν τη γαλανόλευκη: Αρχίζει το ματς της διαπραγμάτευσης

Στην πιο κρίσιμη φάση του μπαίνει το πολύμηνο φλέρτ με την Naval Group για τις φρεγάτες Belharra που θέλει το Πολεμικό Ναυτικό να εντάξει στο στόλο του, με τις δυο πλευρές πλέον να ανοίγουν τα χαρτιά τους. Έτσι την Δευτέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, στην Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων, βρέθηκε υψηλόβαθμο κλιμάκιο της Naval Group, μαζί και με τον ΑΚΑΜ της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα.

Στην συνάντηση αυτή η γαλλική αντιπροσωπεία κατέθεσε την οικονομική προσφορά για τα δύο από τα, τουλάχιστον τέσσερα, πλοία τα οποία επιδιώκεται να αγοραστούν. Αλμυρή η πρώτη προσφορά. Πως αντέδρασε η ελληνική πλευρά.

Διαβάστε περισσότερα στο Onalert.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο ντοκουμέντα από τη δράση του κυκλώματος που εξαπατούσε πολίτες και από την επιχείρηση σύλληψης των μελών του
Στο βίντεο διακρίνεται ένα μέλος του κυκλώματος να συναντά μια ηλικιωμένη έξω από μια πολυκατοικία και να συνομιλούν και στη συνέχεια εκείνη ανυποψίαστη να του δίνει κάτι
Η στιγμή που μέλος του κυκλώματος συναντά μια ηλικιωμένη
Οι αετονύχηδες «έφαγαν» 40.000 ευρώ και από την influencer Βρισηίδα Ανδριώτου – Ο υπαρχηγός της συμμορίας εκδικήθηκε τον Σπύρο Μαρτίκα γιατί τον αποκάλεσε «γέρο»
Οι απατεώνες είχαν αποσπάσει από τον Σπύρο Μαρτίκα και τη Βρισηίδα Ανδριώτου 610.000 ευρώ. Οι 50.000 ευρώ προέρχονταν από την τσέπη της influencer που κατάφερε να πάρει πίσω 10.000
Η Βρισηίδα Ανδριώτου και ο Σπύρος Μαρτίκας 23
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για το μακελειό στα Βορίζια: Ήρθε η ώρα να ξεριζώσουμε το κακό – Νέες ρυθμίσεις για το καθεστώς οπλοκατοχής
«Πρέπει να ξηλώσουμε την αντίληψη ότι οικογένειες με τα χρήματα και τα όπλα τους επιβάλλουν τα συμφέροντά τους και αυτό θα το ξεριζώσουμε»
Ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης