Ελλάδα

Δημόσιο: Ξεχάστε 13ο και 14ο μισθό – Τέλος και στις αυξήσεις από τον Τσακαλώτο

Στο Δημόσιο καλό είναι με βάση τα σημερινά δεδομένα όσοι περιμένουν να αλλάξει κάτι με τον 13ο και τον 14ο μισθό να το ξεχάσουν. Στη συνάντηση του Ευκλείδη Τσακαλώτου με τους συνδικαλιστές όλες οι απαντήσεις ήταν αρνητικές.

Στον πάγο έβαλε ο υπουργός Οικονομικών τόσο τον 13ο και τον 140 μισθό στο Δημόσιο, όσο και τις αυξήσεις.

Σύμφωνα με την ενημέρωση μετά την συνάντηση με τον κ. Τσακαλώτο από τον Αντιπρόεδρο της ΑΔΕΔΥ, Στέφανο Σαβόπουλο οι απαντήσεις του υπουργού Οικονομικών σε βασικά ζητήματα ήταν:
13ος και 14ος μισθός – Αύξηση στους μισθούς του Δημοσίου: «Απέκλεισε εντελώς κάθε αύξηση στους μισθούς, καθώς και την επαναφορά των επιδομάτων, λόγω μη ύπαρξης χρημάτων. Δε θα ξεπαγώσει η διετία ’16 – ’17.»
Συνταξιοδοτικό Δ.Υ.: «Οι περικοπές που γίνονται για τους νέους ασφαλισμένους από 13-05-16 θα συνεχίσουν. Αυτό που η Κυβέρνηση διαπραγματεύεται με την Τρόικα είναι η μη περικοπή της προσωπικής διαφοράς των παλιών ασφαλισμένων.»

Με πληροφορίες από epoli

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την επίθεση στο σπίτι Ντογιάκου: «Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας, εκφοβισμού ή απειλής»
«Η στοχοποίηση δικαστικών και εισαγγελικών λειτουργών δεν πλήττει μόνο τα πρόσωπα αλλά τον ίδιο τον θεσμό της Δικαιοσύνης και την ομαλή λειτουργία της δημοκρατικής πολιτείας»
Επίθεση από αγνώστους στο σπίτι του Ισίδωρου Ντογιάκου στον Βύρωνα, πέταξαν μπογιές στους τοίχους, τρικάκια, έγραψαν συνθήματα και προκάλεσαν ζημιές σε αυτοκίνητα