Ελλάδα

Τέσσερις Έλληνες κρατούνται στην Αλβανία – Σε 13 άτομα δεν επετράπη η είσοδος

Το Faxnews αρχικά έκανε λόγο για κράτηση δύο Ελλήνων, στην συνέχεια ανέβασε τον αριθμό σε τρεις, ενώ από πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κάνουν λόγο για τέσσερις προσαγωγές Ελλήνων στην Αλβανία.

Το Faxweb έκανε ανέφερε ότι οι Έλληνες που κρατούνται στην Αλβανία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα κατηγορούμενοι για υποκίνηση μίσους μεταξύ εθνών και θρησκειών. Ωστόσο πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη αναφέρονται σε απλή προσαγωγή, τονίζοντας ότι οι νεαροί θα οδηγηθούν στην Κακαβιά για να επιστρέψουν στην Ελλάδα.

ELLHNES SYLLHPSH ELLHNES SYLLHPSH

Το faxweb δημοσίευσε φωτογραφίες με κουκούλες fullface και μπλούζες εθνικιστικής οργάνωσης. Αντικείμενα τα οποία φέρεται πως είχαν στην κατοχή τους οι νεαροί που κρατούνται από την Αλβανική Αστυνομία.

Την ίδια ώρα αναφέρει ότι συνολικά δεν επετράπη η είσοδος σε 13 άτομα.

Φωτογραφίες faxweb

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Πρεμιέρα» για το «βραχιολάκι» στο νοσοκομείο «Αγίοι Ανάργυροι»: Τι έδειξαν τα στοιχεία της πρώτης ημέρας
Το νέο σύστημα με το «βραχιολάκι» εφαρμόζεται μέχρι στιγμής πιλοτικά στα ΤΕΠ δύο μεγάλων νοσοκομείων της Αττικής, και συγκεκριμένα στα Νοσοκομεία «Ευαγγελισμός» και Ογκολογικό «Άγιοι Ανάργυροι»
Bραχιολάκι για τους ασθενείς στα ΤΕΠ
Η ανώνυμη καταγγελία στο «100» για το μωρό που παράτησαν οι γονείς του στο μπαλκόνι στη Θεσσαλονίκη - «Ακούγονταν κραυγές, όχι κλάμα»
«Όταν ο συνάδελφος πήρε στην αγκαλιά του τη μικρή, σταμάτησε το κλάμα, την κραυγή. Με έπιασε μία τρομάρα ακούγοντας το βρέφος να σπαράζει», αναφέρει ένας από τους αστυνομικούς που μπήκε στο σπίτι της οικογένειας
Σπίτι
2
Κίνηση στους δρόμους: Χάος στη Ποσειδώνος στο ύψος του «Σταύρος Νιάρχος» λόγω τροχαίου – Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό
Το τροχαίο έγινε στο ρεύμα προς Γλυφάδα και δημιούργησε ουρές χιλιομέτρων από το λιμάνι του Πειραιά έως την Καλλιθέα - Πού αλλού έχει κίνηση
Αυτοκίνητα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
2