Lifestyle

Μπέτυ Αρβανίτη: Ανέβηκε ξανά στο σανίδι, μια εβδομάδα μετά το άσχημο πέσιμο από τη σκηνή! [pics]

Δείτε φωτογραφίες!

Πριν λίγες μέρες, η Μπέτυ Αρβανίτη είχε μια άτυχη στιγμή στη σκηνή. Κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γυάλινος Κόσμος» στο Θέατρο οδού Κεφαλληνίας, η ηθοποιός έπεσε σ’ ένα κενό του σκηνικού και χτύπησε. Μετά το τέλος της παράστασης αποφασίστηκε να διακοπούν για λίγες μέρες οι παραστάσεις, ώστε να αναρρώσει πλήρως η ηθοποιός και να επιστρέψει στις 21 Νοέμβρη στο θέατρο, όπως και έγινε.

Διαβάστε περισσότερα στο TLIFE.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Lifestyle
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Lifestyle: Περισσότερα άρθρα
Αθηναΐς Νέγκα: «Έχω ακούσει κάτι αδικαιολόγητα βαρύ, το διαχειρίστηκα με ένα τεράστιο ερωτηματικό πάνω από το κεφάλι μου»
«Αν εμφανιστεί ένας παρουσιαστής ή μια παρουσιάστρια και δεν μ’ αρέσει καθόλου, δεν έχω να πω κάτι πάρα πολύ κακό γι’ αυτόν ή γι’ αυτήν», είπε η ίδια
Αθηναΐς Νέγκα