Πολιτική

Κουμουτσάκος: Βρείτε και συλλάβετε τους τρομοκράτες!

“Καμιά τρομοκρατία δεν θα τρομοκρατήσει τη Δημοκρατία, την ελεύθερη έκφραση και την πολυφωνία”, δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος στη Βουλή.

Ο κ. Κουμουτσάκος κατά τη συζήτηση του νέου κρατικού προϋπολογισμού στη Βουλή τόνισε αναφερόμενος στην επίθεση στο ΣΚΑΙ πως “δεν φθάνει μόνο η φραστική καταδίκη, γιατί αυτό είναι μισή αντίδραση. Η Δημοκρατία θα έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα όταν η πολιτεία τη μετουσιώσει σε πράξεις. Βρείτε, λοιπόν, και συλλάβετε αυτούς που τρομοκρατούν τη Δημοκρατία”.

Ακόμη ο κ. Κουμουυτσάκος κατηγόρησε την κυβέρνηση για «διχαστικό λόγο και διχαστική πολιτική που εκτρέφει τα άκρα», ενώ αναφερόμενος στον κρατικό προϋπολογισμό έκανε λόγο για «ζοφερή πραγματικότητα σε ό,τι αφορά την ελληνική οικονομία» ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επενδύει στη λογική της επιδοματικής εξάρτησης και της ένταξης στο Δημόσιο» και πρόσθεσε ότι «αυτό που επιδιώκει, στην ουσία, είναι εξαρτώμενες επιχειρήσεις και εξαρτώμενους πολίτες».

«Θα ήμουν ο πρώτος που θα έδινε συγχαρητήρια στην κυβέρνηση αν έβγαζε τη χώρα από τα μνημόνια και της έδινε μία αναπτυξιακή προοπτική. Δεν είστε, όμως, εσείς αυτή η κυβέρνηση που το κάνει. Ο ίδιος ο υπουργός Οικονομίας, ανερυθρίαστα και τραγικά, επαναλαμβάνει ότι εφαρμόζει μέτρα με ταξική μεροληψία. Δεν είστε κυβέρνηση, λοιπόν, όλων των Ελλήνων αλλά κυβέρνηση κάποιων, που επενδύει στον δογματισμό» σημείωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της ΝΔ. «Αυτό που χρειάζεται, όμως, η χώρα είναι ο παράγοντας της εθνικής ενότητας του έθνους. Εσείς δεν έχετε τέτοια ευαισθησία και το μόνο που καλλιεργείτε είναι διχαστικά κατασκευασμένα διλήμματα. Το διαβόητο “ή μας τελειώνουν ή τους τελειώνουμε” περικλείει όλη την πολιτική σας φιλοσοφία, κάτω από την οποία εφαρμόζετε κάθε δική σας πολιτική» πρόσθεσε.

«Ένα είναι βέβαιο. Ότι είμαστε μάρτυρες μίας τελευταίας πράξης δράματος με πρωταγωνιστή τον ΣΥΡΙΖΑ. Όσο εντυπωσιακό φινάλε και αν ετοιμάζετε, η κουρτίνα θα πέσει, τα φώτα θα κλείσουν και οι θεατές θα φύγουν. Ευτυχώς που είναι θέμα λίγου χρόνου για να ξαναπάρουν οι Έλληνες πολίτες την τύχη στα χέρια τους» κατέληξε ο κ. Κουμουτσάκος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Η Νίκη απομακρύνει τον βουλευτή Νίκο Βρεττό από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠΕ – «Αν διαγραφώ, θα ανεξαρτητοποιηθώ»
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος, αιτία για την παραπομπή του βουλευτή στην επιτροπή δεοντολογίας ήταν η απόφασή του να υποστηρίξει την πρόταση της ΝΔ για τη θέση του προέδρου της εξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
Ο βουλευτής της Νίκης Νίκος Βρεττός 1
Το ΠΑΣΟΚ συνεχίζει το «σκληρό ροκ» κατά της κυβέρνησης – «Η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή έχει αρχίζει»
«Όσο και να προσπαθείτε να γαντζωθείτε με ψέματα στην εξουσία, η αντίστροφη μέτρηση για την πολιτική αλλαγή έχει αρχίσει», λένε τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης 7