Ελλάδα

Κίνηση – κόλαση στους δρόμους – Ποιοι δρόμοι είναι αδιάβατοι

Η κίνηση είναι κάτι παραπάνω από αυξημένη στους περισσότερους δρόμους σχεδόν σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Βασικές αρτηρίες όπως η λεωφόρος Κηφισού έχει αυξημένη κίνηση και στα δύο ρεύματα. Το ποτάμι αυτή την ώρα είναι αδιάβατο από τη Λένορμαν και μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια στην Άνοδο, ενώ πολύ σοβαρό είναι το πρόβλημα και στην κάθοδο στις τρεις γέφυρες.
Στον Πειραιά υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και στο λιμάνι, αλλά και στην Βούλγαρη και την Αλιπέδου.
Σημαντικό πρόβλημα έχει η νέα παραλιακή από τη Συγγρού ως το ΣΕΦ ενώ σημαντικό πρόβλημα υπάρχει στη Λαμπράκη στον Κορυδαλλό και στην Ιερά Οδό στο Αιγάλεω.
Στο κέντρο της Αθήνας η Αμαλίας έχει μετατραπεί σε πάρκινγκ, ενώ Σίνα, Ομήρου, Σταδίου, Ευριπίδου και Αλεξάνδρας έχουν μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα.
Σοβαρό πρόβλημα υπάρχει στην Υμηττού και την Ιλιάδος στο Παγκράτι, ενώ όλη η κάθοδος της Κατεχάκη ως τον σταθμό του μετρό έχει πρόβλημα, όπως και η άνοδος της Κηφισίας από Ελληνορώσων ως τη Φιλοθέη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη έρευνα για τον θάνατο δύο κρατουμένων στις φυλακές Κορυδαλλού - Απαντήσεις θα δώσουν η νεκροψία και οι τοξικολογικές εξετάσεις
«Οι δύο κρατούμενοι συμμετείχαν από τις αρχές Μαρτίου σε θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης που υλοποιείται στο Κατάστημα σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Πρόληψης και Αντιμετώπισης Εξαρτήσεων»
Φυλακές Κορυδαλλού
«Συμπεριφορές και κρατική αναλγησία την οδήγησαν στο εγκεφαλικό» λέει ο σύντροφος της καθηγήτριας Σοφίας Χρηστίδου
«Αυτό ήταν η χαριστική βολή, χτύπησαν πρώτα τα περιστατικά που την στεναχωρούσαν, επί πέντε μήνες και αντί να πάει στην επιτροπή, πήγε στα επείγοντα» λέει ο θείος της 57χρονης καθηγήτριας
Η καθηγήτρια Αγγλικών Σοφία Χρηστίδου που πέθανε από εγκεφαλικό
Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου από ανήλικους στα Ιωάννινα - «Πήγε βόλτα και κινδύνευσε να χάσει την όρασή του» λέει η μητέρα του
Πριν από μερικούς μήνες ο 16χρονος που υπέστη ρήξη του δακρυικού σωληναρίου, είχε και πάλι δεχθεί επίθεση από έναν άλλον συνομήλικό του που στο παρελθόν είχε σχέση με το κορίτσι του
16χρονος στα Γιάννενα