Ελλάδα

Ακινητοποιήθηκε συρμός του Προαστιακού για μια ώρα! Διακοπή δρομολογίων προς αεροδρόμιο

Συρμός του Προαστιακού ακινητοποιήθηκε για περισσότερη από μιάμιση ώρα στην Πεντέλη. Ταλαιπωρία για τους επιβάτες λόγω διακοπής ρεύματος.

Ο συρμός του Προαστιακού ακινητοποιήθηκε για περισσότερη από μιάμιση ώρα στην Πεντέλη, εξαιτίας διακοπής ρεύματος.

Λόγω του προβλήματος αυτού, υπήρξε και προσωρινή διακοπή δρομολογίων του Προαστιακού προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Ωστόσο, πλέον, σιγά σιγά τα δρομολόγια αποκαθίστανται, αφού ο συρμός που είχε ακινητοποιηθεί, απομακρύνθηκε από το σημείο.

Ο Βασίλης Κουρεντζής, υπεύθυνος Τύπου ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε δηλώσει νωρίτερα στο newsit.gr πως δεν είναι ακόμη σαφές αν η διακοπή ρεύματος που προκάλεσε την ακινητοποίηση του συρμού οφείλεται στην κακοκαιρία ή όχι.

Όπως συμπλήρωσε, στο σημείο όπου έχει ακινητοποιηθεί ο συρμός στάλθηκαν δυο rail bus για να αποκαταστήσουν το πρόβλημα και να ανοίξει η γραμμή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη ο φοιτητής που χαστούκισε την ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη
Πρόκειται για έναν 34χρονο φοιτητή, ο οποίος σύμφωνα με την αστυνομία είχε απασχολήσει και στο παρελθόν για διάφορες άλλες υποθέσεις, έχει συλληφθεί για συμμετοχή σε μικρής έκτασης επεισόδια
Η στιγμή της επίθεσης στην υπεύθυνη του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη 16