Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Αυτή είναι η επιτροπή του X Factor

Αυτή είναι η επιτροπή του X Factor

Έτοιμοι να πιάσουν θέσεις και να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Άλλωστε είναι προγραμματισμένο μέσα στον επόμενο μήνα να βγει στον αέρα το X Factor από το OPEN με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Βανδή.

Στις αρχές Μαρτίου λοιπόν πρόκειται να ξεκινήσουν τα γυρίσματα με τους εκατοντάδες υποψήφιους να διαγωνίζονται για να κερδίσουν μία θέση στο πετυχημένο talent show. Το αν θα πάρουν ή όχι το «εισιτήριο» θα το αποφασίσει η τετραμελής κριτική επιτροπή για την οποία έχουν γραφτεί πολλά ονόματα.

Η αλήθεια είναι ότι τα στελέχη του σταθμού έκαναν πολλές… πάρα πολλές… πάρα πάρα πολλές επαφές μέχρι να αποφασίσουν τελικά ποιοι θα είναι οι τέσσερις κριτές. Αφού είδαν, μίλησαν και ξαναμίλησαν με πολλούς αποφάσισαν τελικά ποιοι θα είναι στην κριτική επιτροπή του X Factor.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Χρήστος Μάστορας και η Μελίνα Ασλανίδου θα είναι στην κριτική επιτροπή του X Factor, ενώ για την τέταρτη καρέκλα… έχουν ακουστεί πολλά ονόματα αφού όπως είπα τα στελέχη του σταθμού είδαν πάρα πολλά πρόσωπα. Ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου την περασμένη Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του σταθμού της Παιανίας βρέθηκε ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος ο οποίος συναντήθηκε για ώρες με στελέχη του σταθμού και μετά από αυτή όλοι χαμογελούσαν και… τραγουδούσαν, προϊδεάζοντας πως ο γνωστός παρουσιαστής και παραγωγός ραδιοφώνου θα βρεθεί στην τέταρτη καρέκλα της κριτικής επιτροπής.

Έτσι λοιπόν με Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο «έκλεισε» η κριτική επιτροπή του X Factor, οπότε όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα ώστε το πετυχημένο talent show να επιστρέψει στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο μέσα από τη συχνότητα του OPEN για να βρεθεί το «νέο αστέρι της μουσικής βιομηχανίας»…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις