Κόσμος

25η Μαρτίου: Σε δεξίωση για την ελληνική επανάσταση ο Ζάεφ!

Ο Ζόραν Ζάεφ έδωσε το παρών σε μια δεξίωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου που διοργανώθηκε από το Γραφείο Συνδέσμου της Ελλάδας στην Βόρεια Μακεδονία.

Ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας Ζόραν Ζάεφ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ, καθώς και αρκετοί ακόμη υπουργοί της χώρας παρέστησαν στη δεξίωση που παρέθεσε, σήμερα, για την 25η Μαρτίου, ο επικεφαλής του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας στα Σκόπια, πρέσβης Δημήτρης Γιαννακάκης.

Η εκδήλωση για την 25η Μαρτίου

Στη δεξίωση, που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Σκοπίων, παρέστησε επίσης ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας Μάρκος Μπόλαρης, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Βόρειας Μακεδονίας όπου συμμετέχει, ως συμπροεδρεύων, στην δεύτερη συνάντηση της Μεικτής Διεπιστημονικής Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων Ελλάδας- Βόρειας Μακεδονίας για ιστορικά, αρχαιολογικά και εκπαιδευτικά θέματα.

Οι κ.κ. Ζάεφ και Μπόλαρης είχαν σύντομη συνομιλία, στη διάρκεια της δεξίωσης.

Στη δεξίωση του Γραφείου Συνδέσμου της Ελλάδας παρέστησαν ακόμη πρέσβεις ξένων χωρών στα Σκόπια, καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου της Βόρειας Μακεδονίας και ελληνικών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στη χώρα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η λαμπερή τελετή για τα εγκαίνια του Μεγάλου Αιγυπτιακού Μουσείου στο Κάιρο - Εντυπωσιακό σόου με drone και πυροτεχνήματα
Περίπου 80 επίσημες αντιπροσωπείες παραβρέθηκαν στην τελετή, από τις οποίες «40 είχαν επικεφαλής βασιλείς, πρίγκιπες, αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων»
REUTERS
8
Στη φυλακή 38χρονη για την «κλοπή του αιώνα» στο Λούβρο - Ήταν ο «δορυφόρος» της ληστρικής επιδρομής
Ένας Αλγερινός και ένας οδηγός ταξί, οι οποίοι είχαν ήδη συλληφθεί θεωρείται ότι είναι οι δύο που διέρρηξαν την γκαλερί «Apollon», αφαιρώντας σπάνια αντικείμενα αξίας άνω των 86 εκατομμυρίων ευρώ
Κόσμος στη γυάλινη Πυραμίδα του μουσείου του Λούβρου