Ελλάδα

Λουκέτο σε καταστήματα των ζαχαροπλαστείων Karavan

Η είδηση "πίκρανε" όσους γνωρίζουν και… λατρεύουν τα γλυκά των ζαχαροπλαστείων Karavan εδώ και 37 χρόνια. Η γνωστή αλυσίδα πήρε την απόφαση να κλείσει όλα τα καταστήματα franchise που διατηρεί σε διάφορες περιοχές.

Τα Karavan, πασίγνωστα για τα ανατολίτικα γλυκά τους, φαίνεται πως αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και γι’ αυτό έχουν κλείσει πέντε από τα έξι καταστήματα franchise που είχε αναπτύξει τα τελευταία χρόνια.

Ήδη, έχουν βάλει λουκέτο τα καταστήματα σε Δροσιά, Πεύκη, Χολαργό, Πειραιά και Κορυδαλλό, παραμένει ανοιχτό αλλά άγνωστο για πόσο εκείνο στη Γλυφάδα, ενώ κανονικά λειτουργεί για την ώρα το κεντρικό κατάστημα, στην οδό Βουκουρεστίου στην Αθήνα, το οποίο είναι και το μοναδικό ιδιόκτητο.

karavan

Μάλιστα η Karavan ενημέρωσε τους πελάτες της για την απόφασή της να κλείσει τα πέντε από τα έξι καταστήματα franchise με μια λιτή ανακοίνωση που θυροκόλησε στις εισόδουν των εν λόγω μαγαζιών. «Αγαπητοί μας πελάτες, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς η αλυσίδα καταστημάτων Karavan θα πάψει να λειτουργεί πλέον. Σας ευχαριστούμε θερμά που μας υποστηρίξατε τόσα χρόνια με την αγάπη σας. Με εκτίμηση, Karavan».

karavan

Η ιστορία της Karavan πάει πίσω στο 1982 όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια ήταν η μοναδική αλυσίδα ανατολίτικων γλυκών, για τα οποία άλλωστε έγινε πασίγνωστη.

karavan

Σε αυτά τα 37 χρόνια, η Karavan διέθετε στους πελάτες της περισσότερα από 100 συνταγές μπακλαβά και άλλα σιροπιαστά ανατολίτικα γλυκά. Τελευταία μάλιστα είχε βγάλει και γλυκά με στέβια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άρης Μουγκοπέτρος: «Η ρήξη στο ζευγάρι είχε έρθει πριν από ένα χρόνο» – Το χρονικό της σύλληψης του γνωστού καλλιτέχνη
Ο Άρης Μουγκοπέτρος οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα δικαστήρια της Τρίπολης, πέρασε αυτόφωρο και πήρε αναβολή για να εκδικαστεί η υπόθεση του την ερχόμενη Δευτέρα
Άρης Μουγκοπέτρος
Συνελήφθη ο γιος της Ελένης Παπαδοπούλου για τη δολοφονία της στο Κολωνάκι - Οι αντιφάσεις, τα χρέη ύψους 500.000 ευρώ και τα ηρεμιστικά
Οικονομικά κίνητρα «βλέπουν» οι αρχές πίσω από την στυγερή δολοφονία της γυναίκας - Προσπαθούσε να πουλήσει το σπίτι στο Κολωνάκι αλλά η μητέρα του αρνιόταν
Ελένη Παπαδοπούλου
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
14
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»
Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται η μητέρα, ο πατέρας και ο 6χρονος αδελφός του με αναπνευστικά προβλήματα και εγκαύματα - Τι λέει γείτονας και φίλος της οικογένειας στο newsit.gr για την τραγωδία στο Ρίζωμα
Ροδόπη: «Ο 7χρονος εισέπνευσε πολύ καπνό και ξεψύχησε – Από ξυλόσομπα ξεκίνησε η φωτιά»