Ελλάδα

Λεωφορεία: Νέες καθυστερήσεις και ταλαιπωρία χιλιάδων επιβατών!

Νέες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των δρομολογίων του ΟΑΣΑ, αφού τα λεωφορεία φυσικού αερίου δεν μπορούν να τροφοδοτηθούν λόγω των συνεχιζόμενων απεργιακών κινητοποιήσεων των εργαζομένων στη ΔΕΠΑ.

Σύμφωνα με τον Οργανισμό, κατά μέσο όρο, περίπου 220 λεωφορεία φυσικού αερίου δρομολογούνται σε ημερήσια βάση, τα οποία και επηρεάζονται από τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων της ΔΕΠΑ.

Ο ΟΑΣΑ, σε συνεργασία με την θυγατρική εταιρεία, την ΟΣΥ προχωρά σε ανακατανομές των λεωφορείων, με στόχο την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
12 συλλήψεις οπαδών για διακίνηση ναρκωτικών, βία, ληστεία και εκρηκτικά
Οι συλληφθέντες εκτός από τις υποθέσεις ναρκωτικών κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών, αρπαγή, απειλή, ληστεία, έκρηξη και κατοχή εκρηκτικών υλών, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αθλητισμού
Ένα περιπολικό