Πολιτική

ΚΙΔΗΣΟ: Τέσσερα στραβά βήματα στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης

Ανακοίνωση με αιχμές από το ΚΙΔΗΣΟ που διαπιστώνει τέσσερα στραβά βήματα στη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, φωτογραφίζοντας τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και τη Λίνα Μενδώνη.

Η ανακοίνωση του ΚΙΔΗΣΟ αναφέρει συγκεκριμένα: «Πρώτο, ο “προοδευτικός” πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος μπέρδεψε τη συνεργασία πολιτικών χώρων, που δήθεν αποζητούσε, την ειλικρίνεια της οποίας εμείς αμφισβητήσαμε εξαρχής, με την απλή μετακόμιση στελεχών. Θα καταλάβει στην πορεία τη διαφορά.

Δεύτερο, ο “προοδευτικός” πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος έκανε ένα από τα μεγαλύτερα κυβερνητικά σχήματα των τελευταίων ετών. Η ευελιξία που έταζε, υποθέτουμε πως θα έρθει από τους τεχνοκράτες, που σύμφωνα με όσα ήδη λέει το κυβερνών κόμμα, θα καταστήσουν τους υπουργούς τους διακοσμητικούς.

Τρίτο, ο “προοδευτικός” πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος βρήκε μόνο 5 άξιες γυναίκες στο κόμμα και στους συνομιλητές του στην κοινωνία. Θεμιτό, να εξετάσει ο νέος πρωθυπουργός γιατί τον αποφεύγουν και δεν τον υπολογίζουν τόσο οι ικανές, δραστήριες και επιτυχημένες γυναίκες της χώρας.

Τέταρτο, ο “προοδευτικός” πρωθυπουργός του συντηρητικού κόμματος, αυτός που υποσχέθηκε ένα συμβόλαιο αλήθειας στο λαό, έβαλε υπουργό Οικονομικών τον Χρήστο Σταϊκούρα, έναν πολιτικό που τάχθηκε ενεργά εναντίον της καταγραφής της πραγματικότητας από την ΕΛΣΤΑΤ, για να αποκρύψει τις ευθύνες του κόμματος του και του Κώστα Καραμανλή. Ο κ. Σταϊκούρας οφείλει με τη σειρά του, άμεσα, μία δημόσια κωλοτούμπα -το επιβάλει η θέση του ΥΠΟΙΚ, να απαρνηθεί το λαϊκισμό που τον οδήγησε στην καρέκλα».

«Θα επανέλθουμε για τα ζητήματα πολιτικής και όσα διαφαίνονται ήδη από την αναδιάταξη χαρτοφυλακίων, μετά τις προγραμματικές δηλώσεις”, καταλήγει το ΚΙΔΗΣΟ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Δημοσκόπηση Pulse: Θετικά βλέπουν τα μέτρα Μητσοτάκη για ενοικιαστές και συνταξιούχους οι πολίτες – Παραμένει δεύτερη η Πλεύση Ελευθερίας
Οι πολίτες ζητούν μέτρα και για την περαιτέρω ενίσχυση της μεσαίας τάξης - «Μοιρασμένοι» για το πότε θα πρέπει να γίνουν εκλογές
Ακίνητα 17
Άδωνις Γεωργιάδης για Παύλο Πολάκη: Απορρίφθηκε η αίτηση αναίρεσης για το ΚΕΕΛΠΝΟ – Δικάζεται την Τετάρτη για συκοφαντία μετά από 5 αναβολές
Αύριο Τετάρτη αναμένεται να εκδικαστεί η μηνυτήρια αναφορά του Σταμάτη Πουλή και της συζύγου του σε βάρος του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση
Ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη