Ελλάδα

Δύσκολη η νύχτα με την φωτιά στον Κιθαιρώνα – Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής

Δύσκολη είναι η κατάσταση στον Κιθαιρώνα από τη φωτιά που μαίνεται σε δύσβατο σημείο στην περιοχή. Έχουν ενισχυθεί οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ενισχύθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις για την φωτιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (20.07.2019) στην περιοχή του Κιθαιρώνα Αττικής με την κατάσταση να μην είναι εύκολη.

Οπως αναφέρει η Πυροσβεστική, η φωτιά καίει σε δύσβατο μέρος σε χαράδρα και δεν ελλοχεύει κίνδυνος επέκτασής της, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον, ενώ βρίσκεται μακριά από κατοικημένη περιοχή.

Στο σημείο επιχειρούν τώρα 145 πυροσβέστες με 32 οχήματα, το μηχανοκίνητο ειδικό τμήμα πυροσβεστικών επιχειρήσεων, τέσσερις ομάδες πεζοπόρου τμήματος. υδροφόρες και μηχανήματα της περιφέρειας, της δήμων και των Ενόπλων Δυνάμεων. Μέχρι να πέσει η νύχτα επιχειρούσαν στην περιοχή 4 αεροσκάφη και 4 ελικόπτερα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θρίλερ στο Ηράκλειο: Η περιγραφή του ανήλικου παιδιού «καίει» τον 30χρονο που παρέσυρε με το αυτοκίνητο την 28χρονη μητέρα
Η 28χρονη, η οποία νοσηλεύεται στο ΠαΓΝΗ, δεν είναι σε θέση να δώσει κατάθεση - Κάποιες λέξεις έχει ψελλίσει, όμως μετά βίας ανοίγει τα μάτια της
Ο 30χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο τη σύζυγό του 16