Ελλάδα

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της τελετής παράδοσης της φλόγας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις την Τρίτη (17.9.2019) στην Αθήνα λόγω της Τελετής Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων "Lausanne 2020".

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν, σύμφωνα με την αστυνομία, αύριο, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής της Τελετής Αφής και Παράδοσης της Φλόγας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων Νέων “Lausanne 2020”.

Ειδικότερα, δεν θα επιτρέπεται, από τις 6:00 το πρωί έως τις 15:00, η στάση και η στάθμευση οχημάτων επί της Λ. Βασ. Όλγας, στο κέντρο της Αθήνας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
ΟΠΕΚΕΠΕ: Νέες αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις «μαϊμού» επιδοτήσεις – Το βαρύ κατηγορητήριο των «15» και τι υποστηρίζουν
Τελευταίοι ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθούν την Πέμπτη, 18 Δεκεμβρίου, ο φερόμενος ως αρχηγός, Μύρων Χιλετζάκης και ο λογιστής, Γιώργος Λαμπράκης
Ορισμένοι από τους 15 συλληφθέντες για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, συνοδεία αστυνομικών
47