Πολιτική

Κικίλιας: Τι να κάνουμε έπινα γάλα – Το “ευτράπελο” στην Βουλή – video

Ένα αστείο περιστατικό σημειώθηκε στην Βουλή το βράδυ της Πέμπτης (24.10.2019) στην συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.

Ο Βασίλης Κικίλιας πήρε τον λόγο από τα έδρανα της κυβέρνησης προκειμένου να μιλήσει, ωστόσο φαίνεται πως… δεν ήταν και τόσο εύκολο να ακουστεί.

Ο λόγος ήταν πως λόγω τους ύψους του το στόμα του ήταν μακρυά απ το μικρόφωνο, με αποτέλεσμα να μην ακούγεται. Αυτό ακριβώς του είπε βουλευτής από τα έδρανα, με τον υπουργό Υγείας να απαντά “κύριε συνάδελφε τι να κάνουμε, έπινα όλο το γάλα μου είμαι 2 μέτρα, να κάτσω λοιπόν να με ακούτε”.

Φυσικά αυτό προκάλεσε ένα μικρό γέλιο στους βουλευτές, αφού ήταν μια ανθρώπινη και χαλαρή στιγμή στην πολύ σημαντική συζήτηση για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο.

Ο Βασίλης Κικίλιας λοιπόν έκατσε για να μιλήσει στο μικρόφωνο με τον ήχο να είναι… καμπάνα.

https://www.youtube.com/watch?v=ZrHk_A02kuM&feature=youtu.be&fbclid=IwAR2GIvUp5Gdpi8ljFZirSbeVQaH7bcJsdmDuBWslV9tmXq-kKpfO9uaHHp0

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κωνσταντίνος Τασούλας: Η Παναγιά οδηγεί το έθνος μας στους αγώνες για ελευθερία και προκοπή
«Να εκφράσω την ελπίδα μου, μια ελπίδα που πηγάζει εδώ από την Εκατονταπυλιανή της Πάρου, ώστε η αντιμετώπιση μιας ακόμη πύρινης δοκιμασίας, αυτού του Αυγούστου, να έχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα»
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Τασούλας στην θεία λειτουργία για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον Ιερό Ναό Παναγίας Εκατονταπυλιανής, στην Πάρο, Παρασκευή 15 Αυγούστου 2025. 
(ΘΟΔΩΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ 2
Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα του Δεκαπενταύγουστου είναι αφιερωμένη σε όσους μας κρατούν ασφαλείς
«Σήμερα δεν είναι μέρα για πολιτικές δηλώσεις - Εγώ αυτό το οποίο εύχομαι είναι να μπορούμε να βρίσκουμε πάντα την δύναμη εκείνη, να πορευόμαστε πρώτα και πάνω από όλα με ενότητα»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Μαρέβα Γκραμπόφσκι 41
Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την επόμενη ημέρα μετά τις καταστροφικές φωτιές – «Αντιπολιτευτικό μένος» βλέπει το Μαξίμου
Η κυβέρνηση αναμένει τα αποτελέσματα της έρευνας που διενεργούν Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού και σε συνεργασία με άλλες κρατικές υπηρεσίες, αναζητούν τα αίτια εκδήλωσης πυρκαγιών
Καμένο σπίτι στην Αχαΐα
Παύλος Μαρινάκης για φωτιές: 10 ψέματα της αντιπολίτευσης – Απαντήσεις στους πολίτες
«Δυστυχώς, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο, τα κόμματα της αντιπολίτευσης βλέπουν τις τραγικές στιγμές αγωνίας των πολιτών, ως ευκαιρία για να ξεδιπλώσουν το αντιπολιτευτικό τους μένος»
Ο Παύλος Μαρινάκης 7