Πολιτική

Ο Άδωνις Γεωργιάδης «ευχαριστεί θερμά» το άτομο που έφτιαξε την ΑΙ εικόνα με το πρόσωπο του πάνω στον ουρανοξύστη στο Ελληνικό

Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας για την τρολ ΑΙ φωτογραφία
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν αφήνει τίποτα αναπάντητο και πολλές φορές, με πιο ήπιο ή και πιο ειρωνικό τόνο, δίνει τη δική του εκδοχή για διάφορα θέματα που του εξαπολύουν «πυρά» ιδιαίτερα μέσω αναρτήσεων.

Έτσι και αυτή τη φορά, δίνει τη δική του απάντηση με μια ανάρτηση, σε μία ΑΙ φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media και δείχνει το πρόσωπο του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη να κοσμεί τον ουρανοξύστη στο Ελληνικό.

Ο υπουργός Υγείας αναδημοσίευσε την εικόνα του χρήστη @jodigraphics15 στον δικό του λογαριασμό στο Χ και στη λεζάντα που τη συνοδεύει τον ευχαριστεί «θερμά».

Η ανάρτηση ήρθε καθώς κάποιο κατηγορούν τον υπουργό για το έργο στο Ελληνικό, με τον ίδιο να είναι περήφανος για αυτό και να τονίζει ότι αν νομίζει ότι το «ότι νομίζει ότι του κάνει ζημιά τον ξεπερνά»

 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη

«Ο @jodigraphics15 έφτιαξε αυτή την εικόνα για να με κατηγορήσει νομίζει και έβαλε το πρόσωπο μου στον πύργο στο Ελληνικό….τον ευχαριστώ θερμά! Το ότι νομίζει ότι μου κάνει και ζημιά με ξεπερνά….»

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Βγήκαν ξανά τα μαχαίρια στην Ελπίδα για τη Δημοκρατία: «Καρυστιανού, Γρατσία και Γαλανός μετέτρεψαν το κίνημα σε φοβικό αρχηγικό κόμμα»
Μετά το μπαράζ αποχωρήσεων, πρώην στελέχη του Γραφείου Τύπου καταγγέλλουν «αυλικούς», «μυστικοσυμβούλους» και παρασκηνιακές παρεμβάσεις - Απειλούν με δημοσιοποίηση πρακτικών
Μαρία Καρυστιανού 70
ΕΛΑΣ: «Πλήγμα για την ελληνική εξωτερική πολιτική» η αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση Μητσοτάκη για τους ελληνικούς Patriot στη Σαουδική Αραβία - «Τι λέει τώρα η κυβέρνηση;» ρωτά ο Τομέας Εξωτερικής Πολιτικής - Στο στόχαστρο η εγκατάλειψη, όπως υποστηρίζει, της «ενεργητικής και πολυδιάστατης εξωτερικής πολιτικής»
Αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν 17
Πυρά ΠΑΣΟΚ κατά της κυβέρνησης μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές: «Ένα αόρατο χέρι δεν θέλει τη διαλεύκανση»
Τσουκαλάς και Λιακούλη ανεβάζουν τους τόνους και μιλούν για αναπάντητα ερωτήματα, συσκότιση και κλονισμό της εμπιστοσύνης στους θεσμούς
ΠΑΣΟΚ, γραφεία 16