Ελλάδα

Πειραιάς: 142 μετανάστες από Χίο και Μυτιλήνη στο λιμάνι

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε νωρίτερα το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Nήσος Σάμος» μεταφέροντας 116 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Μυτιλήνη και 26 από τη Χίο.

Οι πρόσφυγες και μετανάστες αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας. Στις 8:05 αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star 2», μεταφέροντας 56 μετανάστες και πρόσφυγες από τη Λέρο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ηφαίστειο προκάλεσε τους 30.000 σεισμούς στη Σαντορίνη - Τι αποκαλύπτει επιστημονική μελέτη
Όπως προκύπτει, από τη μελέτη μάγμα κυκλοφόρησε ανάμεσα στο ηφαίστειο της Σαντορίνης και το υποθαλάσσιο ηφαίστειο Κολούμπο, που βρίσκεται επτά χιλιόμετρα βορειοανατολικά
Σεισμοί στη Σαντορίνη 3
Η οικογένεια της αδικοχαμένης Μαρίσσας Λαιμού καταγγέλλει τις βρετανικές αρχές για εγκληματική αμέλεια και καθυστέρηση στη νεκροψία - «Παίζουν με τον πόνο μας»
Η μητέρα της, Μπέσσυ και ο πατέρας της, εφοπλιστής Διαμαντής Λαιμός σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν προσλάβει δικηγόρους για να μηνύσουν το «University College London Hospital» (UCLH) για ιατρική αμέλεια
Μαρίσσα Λαιμού 1