Ελλάδα

Ακατάλληλα για κατανάλωση κρέατα βρέθηκαν σε μαγαζιά του Πειραιά

Κρέατα επικίνδυνα για το τραπέζι μας δεσμεύτηκαν και κατασχέθηκαν σε καταστήματα του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, οι ελεγκτές τροφίμων της διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, μετά από έκτακτο έλεγχο που πραγματοποίησαν στην αγορά εντόπισαν 145 κιλά ακατάλληλα για κατανάλωση κρέατα.

Σε τρία καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος του Πειραιά, οι ελεγκτές κτηνίατροι δέσμευσαν 127 κιλά βοδινό κρέας Πολωνίας και κοτόπουλα Γερμανίας και κατάσχεσαν 18 κιλά σουβλάκια (χοιρινά και κοτόπουλα), λόγω απουσίας σημάνσεων καταλληλότητας, μη τήρηση της ψυκτικής αλυσίδας και υπέρβαση του ορίου συντήρησης των προϊόντων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας για τη δέσμευση των λογαριασμών του: «Έχω υποβάλλει κανονικά και νόμιμα δηλώσεις»
«Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα να ρωτήσω τι συμβαίνει με τους λογαριασμούς μου και μου είπαν ότι έχουν δεσμευτεί από το ελληνικό FBI για οικονομικό έγκλημα», δήλωσε χαρακτηριστικά
Ο αγροτοσυνδικαλιστής Γιώργος Μπότας