Ελλάδα

Καθαρά Δευτέρα: Τι θα ισχύσει με τις λαϊκές αγορές

Προ των πυλών η Καθαρά Δευτέρα (02.03.2020) και πολλοί ενδιαφέρονται να προμηθευτούν φρούτα, λαχανικά ή άλλα προϊόντα από τις λαϊκές αγορές.

Όπως ανακοίνωσε η Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ), οι λαϊκές αγορές θα λειτουργήσουν κανονικά και το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου και την Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου.

Διαβεβαιώνουν ότι υπάρχει επάρκεια προϊόντων και καλές τιμές καθ’ όλο το τριήμερο της Αποκριάς.

Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Δημήτρης Μουλάτος δήλωσε: “Στις λαϊκές αγορές της γειτονιάς οι καταναλωτές ξέρουν ότι μπορούν να νοιώθουν σίγουροι για τη φρεσκάδα όλων των προϊόντων που προμηθεύονται.

Άλλωστε δεκαετίες τώρα έχουμε οικοδομήσει με τους καταναλωτές μία μοναδική σχέση εμπιστοσύνης. Κι αυτό γιατί γνωρίζουν όλοι τον πωλητή – άνθρωπο που βρίσκεται πίσω από τον πάγκο της λαϊκής αγοράς”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μπήκε από πάνω μου και με χτυπούσε με μένος», λέει 52χρονος που ξυλοκοπήθηκε πριν ένα μήνα από τον 29χρονο στο Νέο Κόσμο
«Έχει 17 καταδικαστικές αποφάσεις - Τον τράβηξε ο πατέρας του από πάνω μου, ήμουν τυχερός αλλιώς τώρα δεν θα μιλούσαμε» λέει ο οδηγός φορτηγού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον 20χρονο στο Νέο Κόσμο
Ο 29χρονος που εμπλέκεται σε περιστατικά με ξυλοδαρμούς στο Νέο Κόσμο 29