Ελλάδα

Πως θα λειτουργήσουν τα σούπερ μάρκετ την Κυριακή των Βαΐων και τη Μεγάλη Εβδομάδα

Ανοιχτά από τις 10:00 πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ θα είναι την προσεχή Κυριακή, των Βαΐων, (12.04.2020) τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με απόφαση του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ.

Για τις υπόλοιπες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας, δηλαδή από τη Μεγάλη Δευτέρα έως το Μεγάλο Σάββατο, το ωράριο στα σούπερ μάρκετ για τις καθημερινές ημέρες ορίζεται μέχρι τις 21: 00 το βράδυ και το Μεγάλο Σάββατο μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Η συγκεκριμένη υπουργική απόφαση μπορεί να τροποποιηθεί ή και να ανακληθεί με νεότερη, εφόσον κριθεί αναγκαίο λαμβάνοντας υπόψη τις εκάστοτε επικρατούσες συνθήκες της αγοράς, αναφέρεται στο ΦΕΚ.

Οι επιχειρήσεις οφείλουν να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα την απόφαση και η μη συμμόρφωση επισύρει την επιβολή των ποινικών κυρώσεων και την επιβολή προστίμου ύψους από 1.000 ευρώ έως 100.000 ευρώ, ανά περίπτωση, ανάλογα με τη βαρύτητα της παράβασης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη στον Πειραιά 18χρονος που άρπαξε το κινητό επιβάτη στο Μετρό και τον χτύπησε με πέτρα στο κεφάλι για να ξεφύγει
Ο 18χρονος ταυτοποιήθηκε ως δράστης και σε άλλη ληστεία, αυτή τη φορά στον σταθμό Αγία Βαρβάρα του Μετρό, όπου έκλεψε από άλλον επιβάτη γυαλιά ηλίου
Μετρό
85χρονος επιβάτης κρουαζιερόπλοιου πέθανε λίγο πριν τον παραλάβει ασθενοφόρο που περίμενε στο λιμάνι του Κατακόλου
Το κρουαζιερόπλοιο είχε αναχωρήσει από τον Πειραιά με προορισμό την Κέρκυρα, ωστόσο η αδιαθεσία που ένιωσε ο 85χρονος επιβάτης ανάγκασε το πλήρωμα να κινηθεί προς το πλησιέστερο λιμάνι, αυτό του Κατακόλου
85χρονος τουρίστας πέθανε εν πλω σε κρουαζιερόπλοιο ανοιχτά του Κατακόλου